S-a lăsat cu bătaie generală în Mangalița! Infractorii, față în față cu mangalițenii! „Veniți la noi să faceți scandal și anarhie? Ce, nu suntem în stare singuri?”

Bătaie generală în Mangalița, în ultimul episod din acest sezon al serialului de comedie, după ce infractorii hoți de identitate s-au găsit față în față cu mangalițenii.

S-a lăsat cu bătaie generală în „Mangalița”!

„Doamnelor, domnilor, părinte, suntem într-o situație dificilă, foarte greu de explicat! Ori e o minune, ori e o treabă lumească! Dar părerea mea este că Stelu este unic și indivizibil! Și Stelian Manole nu împarte cu nimeni titlul de cetățean de onoare! Așa că puneți mâna pe ei!”, a spus adevăratul primar al Mangaliței, când i-a văzut pe infractori.

Cei doi infractori au fost arestați și muștruluiți bine de către polițistul Sică (Alex Bogdan).

„Veniți la noi să faceți scandal și anarhie? Dar ce, noi nu suntem în stare și singuri? Rușine! Rușine, că ați vrut să îi târâți în noroi pe Marcelică al nostru și pe domn primar, care e cei mai doi onești oameni de pe Pământ!”, i-a certat polițistul Sică.

Gabi (Nicu Banea), nepotul lui Stelian Manole, și-a expus teoria cu privire la cei doi infractori – dacă sunt extratereștri care fură forma oamenilor? Polițistul Sică l-a contrazis: „E clar că sunt roboți clonați din viitor!”.

Curățarea corectă a tenului. Cum să alegi produsul potrivit tipului tău de ten
Curățarea corectă a tenului ar trebui să se facă în fucție de nevoile pe care pielea...
Horoscopul zilei de 26 septembrie 2021. Taurii trebuie să ia o decizie importantă. Află ce se întâmplă cu zodia ta
Horoscopul zilei de 26 septembrie 2021 aduce multe schimbări în viața nativilor din zodiac....
Ultimele știri