Live acumNeatza cu Razvan si Dani
Prime Time 20:00Sacrificiul

Mangaliţa

PREMIERA SEZONULUI 2: SÂMBĂTĂ, 22 FEBRUARIE, ORA 22.30

S-a lăsat cu bătaie generală în Mangalița! Infractorii, față în față cu mangalițenii! „Veniți la noi să faceți scandal și anarhie? Ce, nu suntem în stare singuri?”

Bătaie generală în Mangalița, în ultimul episod din acest sezon al serialului de comedie, după ce infractorii hoți de identitate s-au găsit față în față cu mangalițenii.

S-a lăsat cu bătaie generală în „Mangalița”!

„Doamnelor, domnilor, părinte, suntem într-o situație dificilă, foarte greu de explicat! Ori e o minune, ori e o treabă lumească! Dar părerea mea este că Stelu este unic și indivizibil! Și Stelian Manole nu împarte cu nimeni titlul de cetățean de onoare! Așa că puneți mâna pe ei!”, a spus adevăratul primar al Mangaliței, când i-a văzut pe infractori.

Cei doi infractori au fost arestați și muștruluiți bine de către polițistul Sică (Alex Bogdan).

„Veniți la noi să faceți scandal și anarhie? Dar ce, noi nu suntem în stare și singuri? Rușine! Rușine, că ați vrut să îi târâți în noroi pe Marcelică al nostru și pe domn primar, care e cei mai doi onești oameni de pe Pământ!”, i-a certat polițistul Sică.

Gabi (Nicu Banea), nepotul lui Stelian Manole, și-a expus teoria cu privire la cei doi infractori – dacă sunt extratereștri care fură forma oamenilor? Polițistul Sică l-a contrazis: „E clar că sunt roboți clonați din viitor!”.

🐷 🆕 Vezi serialul Mangalița, online, pe AntenaPlay! Ai episoade integrale, de pe orice dispozitiv. Intră acum ⏩ https://s.a1.ro/RaVT3vA