„Sărăciilor, m-a cerut de nevastă!”. Secretara Flori s-a ales cu un inel de logodnă cu diamant, de la Bebe! Cum a făcut el rost de bijuterie

Secretara Flori a fost în al nouălea cer, în ultimul episod din acest sezon al serialului de comedie „Mangalița”. Ea s-a ales cu un inel de logodnă cu diamant, de la Bebe, care a făcut rost de el într-un mod… Atipic.

Secretara Flori, lăudându-se cu inelul de logodnă cu diamant, de la Bebe, în „Mangalița”.

Totul s-a întâmplat după ce Flori (Ilona Brezoianu) l-a luat la întrebări pe Bebe, să îi explice cum de are un ochi lovit.

„Pe mine m-a chemat niște barosani să le cânt la o nuntă din Chișinău. Bebe cântă la oricine, nu e discriminator! Dar ăia la final, în loc să-mi dea banii, mi-a dat mare omor! Să mă bată mămica mea dacă știu de ce mi-a dat mare omor!”, i-a explicat Bebe (Sergiu Costache).

Doar că adevărul a fost ușor altul: „M-a prins când mă uneam și eu cu o fată în parcare. Cum se unește România cu Basarabia. Ei, acum... Fata asta avea bărbat, întâmplarea face ca bărbatul să fie fix ginerică. Dar dacă eu sunt patriot, ce să fac, nu?”.

Când a văzut inelul cu diamant, Flori nu a mai stat pe gânduri! I-a permis lui Bebe să o ia de nevastă. Nici de întrebare nu a mai avut nevoie!

„Ce faceți, mă, sărăciilor? Hai că am scăpat de voi! Bebe m-a cerut de nevastă!”, a spus ea, victorioasă, când a ajuns la petrecerea organizată cu ocazia zilei de naștere a doctoriței Emilia Vulpe (Andreea Bibiri).

Pentru Emilia Vulpe, această veste a fost ca o lovitură, în contextul în care ea dorința ei, de ziua de naștere, este să își vadă pe degetul ei un inel de logodnă de la primarul Stelian Manole.

Ultimele știri