Antena Căutare

Niciodată nu este prea târziu! La 48 de ani, Marcel se înscrie, pe ascuns, la școală: „Nu e ușor, vă spun de-acum!”

Serialul Mangalița, episodul 3. Marcel, soțul directorului economic al primăriei – Doina Rogojinaru, s-a înscris pe ascuns la școală! La cei 48 de ani ai săi, Marcel își dorește să-și continue liceul, abandonat la un moment dat, și să-i facă astfel o surpriză soției sale. Doar că viața de elev nu e tocmai simplă.

Serialul Mangalița, episodul 3. Marcel, soțul directorului economic al primăriei – Doina Rogojinaru, s-a înscris pe ascuns la școală! La cei 48 de ani ai săi, Marcel își dorește să-și continue liceul, abandonat la un moment dat, și să-i facă astfel o surpriză soției sale. Doar că viața de elev nu e tocmai simplă.

Ce surpriză! Marcel vrea să își facă soția mândră, așa că și-a luat inima în dinți și s-a înscris la școală. Însă realitatea este departe de ceea ce își imagina.

„Să termini liceul la 48 de ani nu e ușor, vă spun de acum! Sunt o grămadă de termeni care nu existau pe vremea mea: kendama, bitcoin, Șatra B.E.N.Z., dar trebuie s-o fac și pe asta. M-am săturat să-mi spună Doina tot timpul că n-am studii”, a explicat Marcel.

Flori, cea mai tare secretară din Mangalița, a dat de necaz! Primarul i-a pus gând rău! Cum va ieși din încurcătură află... Dumitru Bozovici, „adversarul” primarului din Mangalița, atacat pe stradă de un animal „sălbatic”! „Ce i-ai făcut? Te-ai...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x