Live acumNeatza cu Razvan si Dani
Prime Time 20:00iUmor

Niciodată nu este prea târziu! La 48 de ani, Marcel se înscrie, pe ascuns, la școală: „Nu e ușor, vă spun de-acum!”

Serialul Mangalița, episodul 3. Marcel, soțul directorului economic al primăriei – Doina Rogojinaru, s-a înscris pe ascuns la școală! La cei 48 de ani ai săi, Marcel își dorește să-și continue liceul, abandonat la un moment dat, și să-i facă astfel o surpriză soției sale. Doar că viața de elev nu e tocmai simplă.

Serialul Mangalița, episodul 3. Marcel, soțul directorului economic al primăriei – Doina Rogojinaru, s-a înscris pe ascuns la școală! La cei 48 de ani ai săi, Marcel își dorește să-și continue liceul, abandonat la un moment dat, și să-i facă astfel o surpriză soției sale. Doar că viața de elev nu e tocmai simplă.

Ce surpriză! Marcel vrea să își facă soția mândră, așa că și-a luat inima în dinți și s-a înscris la școală. Însă realitatea este departe de ceea ce își imagina.

„Să termini liceul la 48 de ani nu e ușor, vă spun de acum! Sunt o grămadă de termeni care nu existau pe vremea mea: kendama, bitcoin, Șatra B.E.N.Z., dar trebuie s-o fac și pe asta. M-am săturat să-mi spună Doina tot timpul că n-am studii”, a explicat Marcel.

🐷 🆕 Vezi serialul Mangalița, online, pe AntenaPlay! Ai episoade integrale, de pe orice dispozitiv. Intră acum ⏩ https://s.a1.ro/RaVT3vA