Antena Căutare

Emilia i-a pus gând rău. Secretara Flori s-a albăstrit la gură: "Cred că ai fost deocheată. Nu trece cu medicamente. Hai la vrăjitoare!"

Serialul Mangalița, episodul 3. În serialul Mangalița, episodul 3, secretara Flori s-a albăstrit la gură, după ce a băut... cafea. Emilia pune la cale un atac la secretara Flori.

Serialul Mangalița, episodul 3. În serialul Mangalița, episodul 3, secretara Flori s-a albăstrit la gură, după ce a băut... cafea. Emilia pune la cale un atac la secretara Flori.

Serialul Mangalița, episodul 3. Intitulată consilier pe probleme de sănătate, dr. Emilia Vulpe, aceasta ar face orice să o convingă pe Flori să nu-i mai accepte avansurile lui "domn' primar".

”Cred că ai fost deocheată. Nu trece cu medicamente”, i-a transmis rivala ei în dragoste.

Serialul Mangalița, episodul 3. Roasă de gelozie, dar fără să recunoască o clipă, iubita închipuită a primarului Stelu și-a făcut deja un scenariu în acest sens.

"Ca medic, am jurat multe. Ca femeie, n-am jurat nimic”, și-a spus în gând Emilia.

Zis și făcut! Emilia a dus-o pe Flori la vrăjitoare ca să o scape de deochi.

Primarul Stelian Manole sare în ajutorul tuturor femeilor cu... probleme: "Se rezolvă. Tu pe mine, eu pe tine...&qu... Tovarășul Nicolae Ceușescu, în inimile localnicilor mangalițeni: "Comunismul va învinge din nou!"...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x