Live acumX Factor
Prime Time 20:30X Factor

Foştii iubiţi, Andrada şi Cristi, şi-au aruncat săgeţi! „Am fost într-un mall, am luat un inel și am cerut-o de nevastă. A spus NUUU!”

Războiul unei iubiri trecute! Foştii iubiţi, Andrada şi Cristi, şi-au aruncat săgeţi!

Războiul unei iubiri trecute! Foştii iubiţi, Andrada şi Cristi, şi-au aruncat săgeţi!

Nu doar Valentin, iubitul Andradei, se ceartă cu o persoană din trecut, respectiv cu mama fetiței lui. De data asta, Cristian, fostul iubit al Andradei, a ieșit la atac. Băiatul a venit și el în Casa Mireselor pentru a-și găsi jumătatea, deși acolo e și Clopoțica.

Cei doi pretind că au rămas amici. Băiatul a vorbit peste fosta iubită în emisiune, iar bruneta s-a enervat. Andrada și Cristi s-au cunoscut în cel de-al patrulea sezon ”Mireasă pentru fiul meu” și au decis să își încerce împreună norocoul în iubire. Din nefericire, relația s-a terminat, iar viețile lor au luat-o pe drumuri separate. De curând, s-au reîntâlnit ca simple cunoștinte în cadrul show-ului matrumonial.

Unde ne putem întâlni zi de zi :)
Dacă vreţi să revedeti cele mai bune momente din emisiunea favorită, atunci sunteţi la un singur click de această dorinţă. Pe AntenaPlay găsiţi episoadele integral transmise pe TV: https://goo.gl/rtDVyR

Site-ul emisiunii este http://a1.ro/mireasa-pentru-fiul-meu şi este updatat zilnic cu ştiri. Pe Facebook avem pagina cu peste 325.000 de prieteni https://www.facebook.com/mpfmantena1/?fref=ts, iar canalul nostru de YouTube este https://www.youtube.com/user/MireasaAntena1.

Video