Antena Căutare

Ce s-a ales de frumoasa Adelina de la "Mireasă pentru fiul meu!" Fanii sunt revoltați!

Adelina, sora lui Andrei de la "Mireasă pentru fiul meu!", suferă enorm pentru că emisiunea va lua sfârșit pe 4 martie. Tânăra, eliminată din Casa Mireselor în noiembrie, este studentă în Craiova, dar ori de câte ori se difuzează show-ul matrimonial, nu poate lipsi din fața micului ecran.

Adelina, sora lui Andrei de la "Mireasă pentru fiul meu!", suferă enorm pentru că emisiunea va lua sfârșit pe 4 martie. Tânăra, eliminată din Casa Mireselor în noiembrie, este studentă în Craiova, dar ori de câte ori se difuzează show-ul matrimonial, nu poate lipsi din fața micului ecran.

Fata, care între timp a reușit să piardă toate kilogramele în plus și arată mai bine ca oricând, suferă pentru că emisiunea la care ea și fratele ei, Andrei, au participat se termină atât de devreme.

„Tristă la aflarea veștii , că emisiunea va lua sfârșit :( Au fost cele mai frumoase momente la MPFM6 😖😔 Alături de persoane deosebite, indiferent de conflictele petrecute :( Au rămas amintiri frumoase”, a scris fosta concurentă pe Facebook.

Fanii însă nu au fost impresionați nici de suferința fetei, nici de faptul că a slăbit. „Poate să aibă și urechi de zână, că tot o meliță stricată e! Femeia asta nu are virgulă, punct, în conversație! Toacă, toacă, de ne omoara, mult și prost!”, a scris o telespectatoare a emisiunii. Alții i-au apărat „reputația” Adelinei: „Foarte frumoasă și plăcută , kilogramele le poți da jos dar de prostia unora din cap nu poți scăpa,așa că oameni buni nu mai criticați o persoană după cum arată.”

Un concurent din Casa Mireselor spune adevărul: ”Când stau cu o fată, mereu îi caut defecte, iar atunci când încep să mă... Emoție și lacrimi în Casa Mireselor! E o adevărată „Vale a Plângerii” înainte de nunta-surpriză...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x