Antena Căutare

Cum arată și ce face Luțu, bătăușul la care Liliana de la „Mireasă” s-a întors

Liliana, fosta concurentă de la "Mireasă pentru fiul meu", s-a întors în brațele fostului iubit, Luțu. În cadrul show-ului matrimonial, bruneta a făcut mărturisiri șocante despre relația lor trecută: a fost terorizată de fostul ei iubit la care a decis să revină.

Liliana, fosta concurentă de la "Mireasă pentru fiul meu", s-a întors în brațele fostului iubit, Luțu. În cadrul show-ului matrimonial, bruneta a făcut mărturisiri șocante despre relația lor trecută: a fost terorizată de fostul ei iubit la care a decis să revină.

Fosta concurentă de la "Mireasă pentru fiul meu" a avut o relaţie de trei ani de zile cu tânărul. Luțu părea îndrăgostit atunci de Lili, dar apoi, Luțu a devenit extrem de violent cu femeia pe care o iubea. În plus, Lili trăia cu frica că și-ar putea pierde viața. Asta nu a împiedicat-o să se împace cu el.

”Fostul iubit m-a amenințat că dacă nu voi fi a lui, nu voi fi a nimănui!”, povestea Lili atunci.

Luțu a absolvit un colegiu tehnic și e pasionat de sport. Pe pagina sa de Facebook, încă nu și-a actualizat statusul relației, spunând că e singur.


"Luţu e fostul meu iubit. Am stat un an cu el în casă. Am un an de când mă chinui să termin relaţia cu el. Pe mine nu m-a lovit, dar sigur asta urma. Trei ani am fost iubiţi. Era agresiv verbal. De un an de zile am vrut să pun capăt, dar nu mă lăsa în pace. Recunosc că l-am iubit foarte mult, dar el a ajuns să îmi cunoască slăbiciunile. A făcut box. Devenise foarte posesiv. El nu accepta ideea să mă piardă. În ultimul timp, între noi nu mai era respect. A fost o relaţie greu de vindecat", a declarat atunci Liliana.

Adorabil! Fotografia postată de Mirela Vaida care a strâns mii de Like-uri. Fosta prezentatoare de la "Mireasă pent... E nebunie totală la "Mireasă pentru fiul meu"! Mai multe fete au sărit gardul...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x