Antena Căutare

Fotografia care a stârnit isterie printre fanii lui Edith. Câștigătoarea „Mireasă pentru fiul meu” a apărut lângă un... „bărbat” misterios!

Orice mișcare a concurentei de la „Mireasă pentru fiul meu” este monitorizată atent de către cei care au urmărit show-ul matrimonial până la final, iar fotografiile postate de concurenți pe rețelele de socializare sunt întoarse pe toate fețele de către aceștia

Orice mișcare a concurentei de la „Mireasă pentru fiul meu” este monitorizată atent de către cei care au urmărit show-ul matrimonial până la final, iar fotografiile postate de concurenți pe rețelele de socializare sunt întoarse pe toate fețele de către aceștia.

Astăzi, Edith a „lansat” câteva imagini în care apare lângă un băiețel absolut adorabil, iar efectul a fost incredibil. Sute de oameni i-au scris mesaje de admirație și încurajare și l-au lăudat pe micuțul care se află în preajma frumoasei brunete.

Nu și-a mai putut stăpâni lacrimile. O fostă concurentă de la „Mireasă pentru fiul meu” a spus totul: „Am plâns...am tre... În sfârșit, adevărul a ieșit la iveală. De ce a refuzat Mirela Boureanu să mai continue la „Mireasă pentru fiul meu”...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x