Antena Căutare

Liliana de la "Mireasă" s-a întors în brațele fostului iubit! Fosta concurentă nu i-a putut rezista lui Klaudelu Maidanezu! „Ne-am greșit, ne-am jignit...”

Liliana, una dintre cele mai frumoase și îndrăgite foste concurente de la "Mireasă pentru fiul meu", a făcut marele anunț! Deși părea reasemnată în privința vieții sentimentale, se pare că soarele a ieșit, în sfârșit, și pe strada ei!

Liliana, una dintre cele mai frumoase și îndrăgite foste concurente de la "Mireasă pentru fiul meu", a făcut marele anunț! Deși părea reasemnată în privința vieții sentimentale, se pare că soarele a ieșit, în sfârșit, și pe strada ei!

Bruneta s-a întors în brațele fostului iubit, Klaudelu Maidanezu, deși se vehicula că va reintra în Casa Mireselor pentru a mai da o șansă dragostei.

Chiar dacă pe plan profesional s-a „aranjat”, concurenta nu putea spune același lucru despre sfera personală. Bruneta nu a reuşit să-şi găsească bărbatul ideal în cadrul show-ului matrimonial, de la Antena 1, dar a reluat relația cu fostul iubit.

„Hei, salut! A trecut ceva timp de când nu am mai postat, și revin astăzi cu această fotografie, după cum vedeți una în care se află El, fostul meu iubi,t și pot spune că de puțin timp și actualul...DA, am hotărât să ne mai dăm o șansa, cu toate că sigur vom fi judecăți. Am hotărât să începem de la 0, să lăsăm totul în urmă...și faptul că am trecut prin multe, atât împreună cât și separat, ne-a făcut mai puternici, mai siguri pe ceea ce ne dorim și mai hotărâți.....ne-am greșit reciproc, ne-am jignit, am fost unul împotriva celuilalt, dar cu toate astea nu puteam renunța. Iubirea asta Nebună pe care probabil mulți nu o înțeleg spulberă orice orgoliu și oricare ambiție. Și închei prin a spune"Niciodată să nu spui niciodată", a scris Liliana pe pagian ei de Facebook,

Voi ce părere aveți?

Ştefania, o nouă concurentă la "Mireasă pentru fiul meu!" La 18 ani, știe ce vrea și cum să cucerească un băia... Detalii cutremurătoare despre iubitul Lilianei de la „Mireasă”! Klaudelu Maidanezu i-a recucerit iar inima! Vă amintiți...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x