Antena Căutare

Mireasa Cassandra, deja mămică? Fanii: „Ce frumos e copilul, seamănă cu tine!”

Fanii de la „Mireasă pentru fiul meu” au rămas uimiți atunci când au văzut-o pe Cassandra, fostă concurentă de la „Mireasă pentru fiul meu”, în brațe cu un băiețel.

Fanii de la „Mireasă pentru fiul meu” au rămas uimiți atunci când au văzut-o pe Cassandra, fostă concurentă de la „Mireasă pentru fiul meu”, în brațe cu un băiețel.

Reacția a venit după ce frumoasa brinetă a postat recent o fotografie pe pagina personală de Facebook.

„Ce frumos e copilul, seamănă cu tine!”, i-au scris admiratorii, felicitând-o că e mămică. Din păcate, fosta concurentă a dezmințit zvonul, clarificând că băiatul este al unei prietene. ”Iubirea mea”, a fost descrierea care i-a indus pe foarte mulți în eroare. Cu toate acestea, îi stă extraordinar de bine cu un copil în brațe!

Frumoasa brunetă e mai frumoasă ca oricând, iar în ultima perioadă pare că a înflorit efectiv. În plus, nu mai e u secret că iubește intens, iar iubirea îi este împărtășită.

Andrada de Mireasă pentru fiul meu, către Petru: ”Ne ataci pentru că suntem pe locul întâi”... Florin de la ”Mireasă pentru fiul meu” se iubește cu Denisa, fostă concurentă? Bruneta: „Frumoși suntem amândoi!”...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x