Antena Căutare

Mireasa sezonul 9, 26 martie 2024. Imaginile cu Delia și Liviu în pat. Iuliana nu a putut privi atingerile lor tandre și pupicii

Delia și Liviu de la Mireasa au dormit împreună, iar imaginile sunt cu adevărat incendiare. Cei doi au declarat că sunt într-o cunoaștere.

delia si liviu dorm impreuna Galerie
Delia și Liviu de la Mireasa au dormit împreună, iar imaginile sunt cu adevărat incendiare. Cei doi au declarat că sunt într-o cunoaștere. | Antena 1

”Îmi dai o cutie de bomboane dacă mi-ai luat bărbatul?” a zis Iuliana când a aflat că Delia și Liviu s-au ales reciproc pentru a dormi împreună.

Nimeni nu se aștepta la ce avea să urmeze. Cei doi s-au ținut în brațe, s-au pupat și ținut de mână.

Mireasa sezonul 9, 26 martie 2024. Imaginile cu Delia și Liviu în pat. Iuliana nu a putut privi atingerile lor tandre și pupicii

Delia și Liviu au dormit împreună. Fata a afirmat că nu o deranjează ca băiatul să renunțe la tricou. S-au ținut în brațe, mângâiat, pupat pe obraz și frunte. Au existat atingeri tandre între cei doi.

”Nu ne-am pupat”, a zis Liviu imediat ce materialul s-a încheiat. ”Suntem într-o cunoaștere”, au fost cei doi de acord. Iuliana nu a putut privi imaginile cu cei doi, filmate la doar câteva zile după despărțirea din live.

Citește și: Mireasa sezonul 9, 26 martie 2024. Concurenții au ales cu cine să doarmă. Multe alegeri sunt surprinzătoare

”A fost acum o săptămână, două. Cred că de la task”, a zis Delia, când a fost întrebată când a realizat că îl place pe Liviu. Totul ar fi început la task-ul în care au fost închiși în cameră, când Liviu a cedat pentru a câștiga Delia.

”Deodată, eu chiar nu știu ce să spun. Sunt bine cu Delia”, a zis doamna Viorica.

Câteva minute mai târziu, Iuliana a zis că a simțit faptul că Liviu o place pe Delia: ”Ea a trecut așa, tot zâmbea cu zâmbetul ăsta pe care îl are și astăzi. Așa ceva nu aș putea să fac. Să dau semnale unui bărbat care e într-o relație. Rog toți oamenii să nu mă mai voteze, vreau să părăsesc această competiție”.

Mai multe detalii în materialul video de mai sus.

Mireasa - ritmul inimii, de luni până vineri, de la ora 14:00

Nouă fete şi nouă băieţi vor păşi astăzi în Casa Mireasa, locul unde ritmul inimii se va accelera, în căutarea marii iubiri. Poveşti surprizătoare de viaţă, emoţie, iubire, intrigă, răsturnări de situaţie, dezvăluiri şocante, momente unice, veselie, prietenie, dragoste necondiţionată, cereri în căsătorie spectaculoase, mirese şi miri fericiţi, nunţi aşteptate şi mai puţin aşteptate, iubire venită ca prin magie, viaţa în Casa Mireasa surprinsă 24 de ore din 24, toate acestea fac parte din fenomenul Mireasa, reality show care revine astăzi, cu un nou sezon, difuzat de luni până vineri, de la ora 14.00, la Antena 1.

”Venim cu o mulţime de surprize şi cu un record în ceea ce priveşte prezenţa mamelor în emisiune: nu mai puţin de 8 mame spun <prezent> alături de băieţii lor în Casa Mireasa. Mai exact, toţi băieţii români vin însoţiţi de mame. Pentru cel de-al nouălea concurent, păstrăm misterul până la premieră. Le mulţumim telespectatorilor pentru fidelitate şi îi aşteptăm să ne fie alături, de luni până vineri, de la ora 14.00, la Antena 1”, dezvăluie Simona Gherghe.

Mireasa sezonul 9, 26 martie 2024. Concurenții au ales cu cine să doarmă. Multe alegeri sunt surprinzătoare... Mireasa sezonul 9, 26 martie 2024. Cristian și Antonia, atingeri în timpul nopții. Spun că nu sunt într-o cunoaștere...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x