Antena Căutare

Monica și Ionuț, foști concurenți la "Mireasă pentru fiul meu", sunt doi părinți împliniți. Cât de mare și frumoasă s-a făcut fetița lor

Monica şi Ionuţ, foşti concurenţi în casa "Mireasă pentru fiul meu", în primul sezon, sunt doi părinți împliniți. Mărtuirie stau fotografiile pe care mămică le-a postat pe pagina sa de Facebook.  

Monica şi Ionuţ, foşti concurenți la "Mireasă pentru fiul meu", în primul sezon, sunt doi părinți împliniți. Mărtuirie stau chiar fotografiile pe care mămica le postează pe pagina sa de Facebook.

MIREASĂ PENTRU FIUL MEU Din imagini se poate observa cât de bine să înţeleg şi cât de frumoasă este cea mică. Chiar dacă au trecut patru ani de când s-au cunoscut în show-ul matrimonial, dragostea dintre Monica şi Ionuţ creşte pe zi ce trece, iar foştii susţinători nu pot decât să se bucure.

MIREASĂ PENTRU FIUL MEU Cei doi au format singurul cuplu care s-a căsătorit după marea finală din august 2012. În martie 2015, chiar de ziua lui Ionuţ, Monica i-a făcut cel mai frumos cadou, a adus-o pe lume pe fetiţa lor Ioana Nataly, scrie Spynews.

Lovitură de proporții la ”Mireasă pentru fiul meu”. Edith și Ali au fost despărțiți. ”Normal că mă doare!”... Una dintre concurentele de la "Mireasă pentru fiul meu" a dat pe spate un cunoscut prezentator TV! Tânărul i-a...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x