Antena Căutare

Părăsită de Florin, Ale de la „Mireasă pentru fiul meu”, s-a pozat cu lenjeria intimă, roșie, la vedere. Un fan: „Dacă te-aș atinge, m-aș arde până la os!”

Alexandra, fosta concurentă în sezonul cinci ”Mireasă pentru fiul meu” și sora senzualei Miki din acest sezon, a devenit din ce în ce mai frumoasă! Tânăra parcă a înflorit după despărțirea de Florin, iar sala de fitness i-a devenit a doua casă.

Alexandra, fosta concurentă în sezonul cinci ”Mireasă pentru fiul meu” și sora senzualei Miki din acest sezon, a devenit din ce în ce mai frumoasă! Tânăra parcă a înflorit după despărțirea de Florin, iar sala de fitness i-a devenit a doua casă.

De curând și-a făcut un selfie în fața oglinzii, cu lenjeria intimă la vedere! Fanii au fost înnebuniți și au înroșit butonul de LIKE. „Dacă te-aș atinge, m-aș arde până la os!”, i-a scris un admirator.

Tânăra pare resemnată că nu mai e cale de împăcare cu Florin.

”Am rupt relația. Ne înțelegeam foarte bine, dar sunt unele chestii despre care nu vreau să vorbesc. Este un subiect mai sensibil pentru mine și nu vreau să vorbesc. A fost ceva frumos. Da, eu îmi doream mai mult. Și el și-ar fi dorit mai mult, dar nu era pregătit. Nu ne-am distanțat. Nu, nu m-a înșelat. El îmi spune absolut orice și mi-a spus că nu e vorba despre nicio altă femeie. Dacă va fi să fie mai târziu, o să fie, dacă nu...”, a declarat atunci Alexandra.

S-ar întoarce Florin la ea dacă ar vedea-o așa?

Prima declarație a Andradei despre plecarea iubitului ei din Casa Mireselor!: ”Nu am crezut nicio clipă că Valentin va p... Secretele trecutului lui Mădălin au ieşit la iveală! Noul concurent și-a găsit „perechea”!...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x