Antena Căutare

Un cuplu vechi se reface la „Mireasă pentru fiul meu”. Andrei s-a întors la Ana Maria!

Andrei, concurent la "Mireasă pentru fiul meu", joacă la mai multe capete.  După ce a fost abandonat de Maria, acesta îşi caută acum alinarea în braţele Anei-Maria. Bruneta este afectată de acest lucru, iar acest lucru este vizibil

Andrei, concurent la "Mireasă pentru fiul meu", joacă la mai multe capete. După ce a fost abandonat de Maria, acesta îşi caută acum alinarea în braţele Anei-Maria. Bruneta este afectată de acest lucru, iar acest lucru este vizibil.

Relaţia dintre Maria şi Andrei a durat puţin, aceştia fiind acum în neînţelegeri. Proaspăt ieşit dintr-o relaţie cu Ana-Maria, concurentul a ajuns în braţele Mariei.
"Pur şi simplu am început cu stângul să spun aşa. Ne-am cam grabit, m-am pripit în a lua o decizie şi cam atât," mărturiseşte Maria în cadrul emisiunii "Mireasă pentru fiul meu".

Întrebat de ce aleargă după doi iepuri, Andrei a sărit imediat în apărarea lui.
"Aşa a părut, dar în viziunea mea nu a fost aşa. Nu am vrut să mă grăbesc absolut deloc, ţinând cont că am mai trecut prin două relaţii şi voiam să pară că e la fel ca celelalte două. Am vrut să dureze o săptămână-două, cât de mult se poate ca să fim siguri. Eu îmi puneam baza în ieşirea aia la cinema," declară Andrei despre scurta relaţie cu bruneta.
"I-am spus nu că nu mă implic, dar o să dureze mai mult.(...) Nu voiam să fie tot deodată. Am vrut să dureze ceva timp până ne cunoaştem. Că dacă ne grăbeam din prima, a doua zi, lumea o să credă că a fost o consolare." anunţa concurentul cu părere de rău.

Cristi, fostul iubit al Andradei de la "Mireasă pentru fiul meu", atac fără precedent!... Răzvan Botezatu, declaraţie de dragoste emoţionantă pentru Andreea de la "Mireasă pentru fiul meu"!...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x