Antena Căutare

Alexa, ținta atacurilor. Îi place să se joace cu băieții și să rănească inimile fetelor? "Nu mai suport, mi-a ajuns, vreau să plec acasă!"

Alexa este ținta atacurilor. Favorita băieților intră în colimatorul fetelor. Alexandra Lincă este din Craiova, din satul Rast.

Ieri, Alexa a fost acuzată de fetele lui Ciprian că îi cam place să se joace cu inimile băieților

Alexa a ajuns la capatul puterilor! Nu mai suportă certurile din casă, motiv pentru care vrea să părăsească emisiunea. Aceasta le-a cerut susținătorilor ajutorul.

"Nu mai suport, mi-a ajuns. Îmi rog susținătorii să mă voteze să plec acasă, pentru că nu mai este cazul să stau aici. De la o simplă vorbă, s-a ajuns aici. Nu cred ca am afectat pe nimeni cu nimic", a spus Alexa.

Are 22 de ani și este pasionată de dans, iar această pasiune a făcut-o să se alăture unui ansamblu folcloric de dansuri populare din comunitatea în care locuiește. Alexandra își dorește să-și găsească, în casa Mireasa, sufletul pereche care să o alinte constant. Dacă vreţi să revedeți cele mai bune momente din emisiunea Mireasa și să urmăriți live pe concurenți 24/24, atunci sunteţi la un singur click de această dorinţă. Pe AntenaPlay găsiţi episoadele integral.

Pentru mai multe detalii, urmăriți video-ul de mai sus!

Apropierea dintre Andreia și Florin a șocat toată casa. Lică este ros de gelozie!... "Tot timpul mi-a plăcut" Alexandra, mărturisire șocantă. A pus ochii pe Ionuț! Cum rămâne cu Petronela?...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x