Antena Căutare

Alexandra Ghioca, imagini cu chipul noului său iubit. Cum arată tânărul care i-a cucerit inima fostei concurente din casa Mireasa

Alexandra Ghioca este extrem de discretă cu viața personală. Acesta nu a făcut prea multe dezvăluiri nici după despărțirea de Cosmin, iar atunci când și-a făcut o nouă relația, a ținut totul departe de ochii curioșilor.

Alexandra Ghioca, imagini cu chipul noului său iubit. Cum arată tânărul care i-a cucerit inima fostei concurente din casa Mireasa Galerie
Alexandra Ghioca, imagini cu chipul noului său iubit | Antena 1

Acum însă, Alexandra a publicat imagini cu chipul iubitului ei. Cei doi s-au fotografiat în mașină, în timp ce se plimbau în Italia.

Alexandra Ghioca, imagini cu chipul noului său iubit

Fosta concurentă este din Brăila, dar părinții eu locuiesc în Italia. Fata s-a întors la Brăila după despărțirea de Cosmin, dar la scurt timp a plecat în Italia la familia sa. Acolo a încercat să dea uitării trecutul.

Andrei Stângaciu este tânărul care a reușit să o cucerească pe Alexandra. Cei doi sunt mai tot timpul împreună și din imagine se vede că se înțeleg din ce în ce mai bine și relația lor evoluează pe zi ce trece.

Alexandra a avut două relații în casa Mireasa

Alexandra Ghioca a avut un parcurs interesant în casa Mireasa. Fosta concurentă a sezonului 5 a avut o relație de scurtă durată cu Aron, la începutul competiției, dar relația nu a funcționat. Ulterior, între Alexandra și Cosmin s-a înfiripat ceva, iar cei doi au ajuns să formeze un cuplu.

Atât Alexandra cât și Cosmin au părăsit casa Mireasa în urma unei curse de eliminare. Cei doi au fost eliminați în același timp și când au ieșit din competiție au locuit împreună. După câteva luni de relație cei doi au decis să pună punct.

Cosmin și Alexandra, foștii concurenți ai sezonului 5 Mireasa, au format un cuplu foarte apreciat de telespectatori. Cei doi și-au început povestea de dragoste în casa show-ului matrimonial, la scurt timp de la despărțirea dintre concurent și Andreea, tânăra care i-a atras atenția încă din primele zile în reality show.

Evoluția lor în emisiune a fost una de-a dreptul senzațională. Aceștia au trecut prin momente frumoase, dar și prin situații dificile care au contribuit la consolidarea relației lor.

Deși nu au ajuns în marea finală a sezonului 5 Mireasa, Alexandra și Cosmin și-au continuat povestea de iubire afară. Cuplul lor părea a fi unul stabil și foarte puternică, însă acest lucru nu a fost așa.

La finalul lunii iulie, foștii concurenți ai show-ului matrimonial au confirmat despărțirea.

„Nu a plecat din scurt, au fost mai multe discuții de-a lungul timpului, până când amândoi am conștientizat că nu ajungem nicăieri așa. Alexandra a plecat pe 18 iulie la Brăila, iar în apoi s-a întors la București să mai discutăm. Ulterior a plecat, din nou, la Brăila”, povestea Cosmin vara trecută.

Aron a dezvăluit imagini cu noua sa iubită. Cum arată fata despre care fanii au crezut că e Alexandra... Mireasa, sezonul 4. Ela și Petrică o să devină părinți. Primele imagini cu burtica de gravidă. Cum s-a lăsat fotografiat...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 4 mai 2024. Leoo Dumitru i-a provocat pe chef Samuel și Roxana Blenche la un nou duel. Ce rețete trebuie să prepare
Hello Chef sezonul 7, 4 mai 2024. Leoo Dumitru i-a provocat pe chef Samuel și Roxana Blenche la un nou duel. Ce rețete trebuie să prepare Sambata, 04.05.2024, 16:00
Citește și
Ultimele știri
x