Antena Căutare

Alina Rusu de la Mireasa, schimbare de look neașteptată. Cum arată fosta concurentă în prezent și ce clip a publicat

Alina Rusu de la Mireasa le-a arătat fanilor cum arată schimbarea de look pe care ea și-a făcut-o. Fosta concurentă a emisiunii a mers la salon pentru a se vopsi, iar rezultatul a fost unul inedit.

Alina Rusu de la Mireasa, schimbare de look neașteptată. Cum arată fosta concurentă în prezent și ce clip a publicat Galerie
Alina de la Mireasa, schimbare de look neașteptată. Cum arată fosta concurentă în prezent și ce clip a publicat | Antena 1

Alina de la Mireasa a fost o concurentă foarte apreciată în cadrul emisiunii unde a participat timp de două sezoane. Aceasta încă este susținută de fanii care îi urmăresc activitatea de pe rețelele de socializare.

Alina Rusu, schimbarea de look neașteptată pe care și-a făcut-o. Cum arată în prezent fosta concurentă de la Mireasă

Alina de la Mireasa a surprins pe toată lumea cu noul ei look cu care s-a mândrit pe rețelele de socializare. Fanii i-au scris mesaje de felicitare, iar fosta concurentă s-a bucurat să afle că este foarte apreciată de urmăritorii ei.

Iată cum arăta înainte de a merge la salon pentru a face această schimbare, dar și după:

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Ea i-a întrebat pe fani dacă lor le place schimbare, iar mesajele pe care le-a primit au fost pozitive, semn că a făcut o alegere bună când s-a hotărât să-și facă schimbarea de look mul dorită.

Cu ce se ocupă în prezent Alina Rusu de la Mireasa sezoanele 3 și 4

Însă, ceea ce nu știu oamenii este faptul că Alina călătorește mult, pare să se fi mutat în altă țară, iar de curând și-a deschis și o afacere cu produse realizate de ea, tricouri, căni și huse de telefon pe care ea le confecționează și le vinde.

Pentru ca afacerea ei să fie una de succes, aceasta a creat și o pagină de Instagram unde își promovează produsele By Adrenalina, unde pare să aibă succes, deja.

Totodată, aceasta este foarte activă pe TikTok, unde face live-uri și este conectată în mod constant cu fanii ei de pe toate platformele de socializare.

Citește și: Alina Rusu de la Mireasa, ipostaza sexy în care s-a pozat la piscină, în costum de baie. Cum a avut curajul să apară pe internet

Cine e Alina Rusu, concurentă în sezonul 3 Mireasa

Alina Rusu a mărturisit în cadrul show-ului matrimonial că îi place să călătoarească, să joace tenis, să meargă la sală, la cinema, să înoate și să danseze. Alina se descrie ca fiind sinceră, respectuoasă, inteligentă, o fată cu care omul ce vorbi cu ea. La capitolul defecte: e complicată, se supără repede și e geloasă uneori.

Citește și: Ce mai face și cum mai arată Alina Rusu de la Mireasa. S-a filmat fără make-up pe ten. Ce a postat pe internet despre fostul iubit

La viitorul soț/iubit pune preț pe aspectul fizic, să fie mai înalt decât ea între 1,75 și 1,80, să fie brunet sau șaten, ideal ar fi cu ochi albaști, frumos la față, să nu aibă coșuri.

Alexandra Ghioca de la Mireasa, la plajă alături de iubitul ei. Cum s-au pozat și ce au scris pe nisip... Mireasa sezonul 8, 4 septembrie 2023. Cosmina a încălcat regulamentul și a părăsit casa. De ce a luat această decizie...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x