Antena Căutare

Amenințări și gesturi brutale! Vinul, mărul discordiei! Gestul lui Lică a iscat un scandal în casa "MIreasa!" |VIDEO

Amenințări și gesturi brutale în casa "Mireasa". O petrecere care se voia a fi reusită s-a transformat într-un scandal monstru.

Amenințări și gesturi brutale în casa Mireasa. O petrecere care se voia a fi una reusit a s-a transformat într-un scandal. Protagoniștii acestei dispute au fost Lică și co parte dintre ceilalți concurenți din casă.

Concurenții din casa Mireasa, la limita războiului! Scandal monstru între Lică și Ale: "Îți trag un pumn de te bag în mașina cu jucării!"

Se pare ca LIcă nu s-a putut controla și în toiul petrecerii celorlalți concurenți a aruncat cu vin peste ei. Concurentul a fost deranjat de faptul că ceilalți concurenți au atentat la licoarea lui.

Scandalul a degenerat și spiritele s-au încins în casa Mireasa.

Concurenții din casa Mireasa, la limita războiului! Scandal monstru între Lică și Ale: "Îți trag un pumn de te bag în mașina cu jucării!

Efectele unei imprudențe si ale unui avertisent s-au răsfrăns asupra tuturor. Mai rămâneau cauzele si aplanarea unui conflict ce putea escalada în orice moment.

Urmăriti mai multe accesând clipul video de mai sus, difuzat în cadrul emisiunii Mireasa.

Dacă vreţi să revedeți cele mai bune momente din emisiunea Mireasa și să urmăriți live pe concurenți 24/24, atunci sunteţi la un singur click de această dorinţă. Pe AntenaPlay găsiţi episoadele integral.

Concurenții din casa Mireasa, la limita războiului! Scandal monstru între Lică și Ale: "Îți trag un pumn de te bag ... Au uitat că sunt filmați și s-au sărutat, chiar în timpul emisiunii Mireasa! Cum au fost filmați Narcisa și Costi...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x