Antena Căutare

Anca, lacrimi de durere la Mireasa - Capriciile iubirii. Ce i-a dezvăluit Gabrielei Cristea

Anca, concurenta de la Mireasa sezonul 4 a fost invitată la Mireasa Capriciile iubirii, emisiune prezentată de Gabriela Cristea pentru a spune ce simte după ce a fost părăsită de Victor pentru Andrada.

Anca, lacrimi de durere la Mireasa - Capriciile iubirii. Ce i-a dezvăluit Gabrielei Cristea Galerie
Anca, concurenta de la Mireasa sezonul 4 a fost invitată la Mireasa -Capriciile iubirii, emisiune prezentată de Gabriela Cristea | Antena 1

Anca nu și-a putut stăpâni lacrimile și a mărturisit că viața a pus-o la încercare de mai multe ori. Aceasta este divorțată, iar la începutul competiției a format un cuplu cu Victor. Din păcate, bărbatul a fost mult mai atras de Andrada, a declarat că s-a grăbit atunci când a făcut un cuplu înainte să cunoască toate fetele și i-a cerut să pună punct relației.

Anca, lacrimi de durere la Mireasa - Capriciile iubirii

Acesta, în mai puțin de 45 de minute era deja în brațele Andradei, fata care îl atrăgea cu adevărat din competiție. Anca a acceptat decizia acestuia, dar suferința ei este mare, așa cum i-a spus chiar ea Gabrielei Cristea.

"Mă bucur că am avut persoanele dragi alături și datorită lor am putut să depășesc acest moment. Și datorită lui Dumnezeu."

Deși era destul de apropiată de Andrada, după ce aceasta a format un cuplu cu Victor, Anca a trecut peste și cu calm a gestionat situația.

"Mulțumesc lui Dumnezeu că am puterea să-i văd pe ei prin casă."

Cum a reacționat mama Ancăi

Mama Ancăi a fost și ea prezentă în emisiunea Mireasa Capriciile iubirii și cu lacrimi în ochi i-a fost alături fiicei sale. Doamna Dorina a spus că nu i-a fost deloc bine să o vadă pe Anca în această situație. Aceasta a declarat că în primele zile a fost bucuroasă pentru Anca și Victor, dar mai apoi i-a spus celeilalte fiice ale sale că ceva nu este bine între cei doi în cadrul competiție.

"Ceva acolo la mijloc nu e bine. Nu era chimia între ei. El stătea ca un bătrân de 80 de ani, îmi cer scuze, nu vreau să-l jignesc. Îi doresc tot binele din lume, dar a făcut un gest care ne-a șocat. Nu ne-a convenit nici nouă. Nu trebuia să o pună într-o lumină proastă pe ea."

Ca să o încurajeze pe Anca, Gabriela Cristea i-a spus că bunica lui Victor, doamna Lenu, a fost foarte supărată pe decizia nepotului ei.

La final, mama Ancăi i-a dat un sfat fiicei sale. Aceasta i-a spus să se gândească mai mult și că nu vede pe nimeni în casă potrivit pentru ea.

Mireasa sezon 4, 17 septembrie 2021. Ela, încântată de Petrică. Cei doi vor să se cunoască... Mireasa sezon 4, 18 septembrie 2021. Cum arată clasamentul publicului și cine au fost desemnați Mama, Fata și Băiatul Fa...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x