Antena Căutare

Anda de la Mireasa și-a sărbătorit într-un mare fel ziua de naștere. Cum a apărut în online aceasta. Leo nu i-a transmis nimic

Anda Catana, una dintre cele mai îndrăgite concurente de la Mireasa, a sărbătorit recent cea de-a 27-a aniversare a vieții sale.

Anda de la Mireasa și-a sărbătorit într-un mare fel ziua de naștere. Cum a apărut în online aceasta. Leo nu i-a transmis nimic Galerie
Anda de la Mireasa și-a sărbătorit într-un mare fel ziua de naștere. Cum a apărut în online aceasta. Leo nu i-a transmis nimic | Antena 1

Cu o prezență cuceritoare și un farmec aparte, tânăra a făcut pasul către o nouă etapă a vieții, marcată de evenimente surprinzătoare și de schimbări în viața sa personală.

Cum a sărbătorit Anda aniversarea vârstei de 27 de ani. Cum s-a pozat în mediul online

Un detaliu care a stârnit curiozitatea fanilor a fost absența oricărui mesaj public de la Leo, iubitul său din cadrul emisiunii Mireasa. Cei doi, care au format un cuplu apreciat de public, par să se afle într-o perioadă de tranziție, iar semnele sunt evidente.

Citește și: Ce mai face și cum arată Anda de la Mireasa. Cum a apărut în mediul online după o absență lungă

Fotografia postată de Anda cu ocazia aniversării sale a atras imediat atenția fanilor. În ciuda zâmbetului său cald și a atmosferei de petrecere, privirea ei părea să ascundă tainele unei perioade tumultuoase.

Un aspect care a alimentat speculațiile potrivit cărora ei s-au separat a fost faptul că ei au șters imaginile de pe conturile lor de social media în care apăreau împreună. Toate fotografiile în care apareau împreună au dispărut, semn că ceva important s-a întâmplat în relația lor. Cu toate acestea, atât Anda, cât și Leo, au ales să păstreze tăcerea online, fără a emite vreun mesaj privind starea relației lor.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Cu ocazia aniversării, Leo nu a transmis niciun fel de mesaj public, nici măcar un simplu "La mulți ani!". Aceasta tăcere online a adâncit misterul și a stârnit întrebări printre fanii emisiunii și nu numai.

Citește și: Ce a apărut pe contul lui Leo de la Mireasa, după ce s-a spus că el și Anda s-au despărțit. Ce doi au șters toate poezele împreună

Leo și Anda au avut un parcurs inedit în casa Mireasa

Povestea de dragoste dintre Leo și Anda a început în casa Mireasa, după ce tânărul nu mai spera la o relație. Leo și-a început parcursul în sezonul 5 Mireasa cu o relație de scurtă durată cu Nora. Doamna Dana s-a opus vehement acelei relații, nedorind să accepte nici diferența de vârstă dintre fată și fiul ei și nici aspectele din trecutul tinerei.

Anda a intrat în casa Mireasa cu puțin timp înainte de eliminarea Norei. După plecarea fostei iubite a lui Leo din competiție, Anda și fiul doamnei Dana au început să se apropie. Din jocuri și glume, cei doi au ajuns să se îndrăgostească și să formeze un cuplu, spre încântarea doamnei Dana. Pentru a-și exprima aprobarea față de cea de-a doua relație a lui Leo din casa Mireasa, doamna Dana a spart sticla care adăpostea inelul soacrei. Astfel, doamna Dana i-a oferit Andei inelul soacrei, pentru a evidenția faptul că și-o dorește ca noră.

Leo a cerut-o în căsătorie pe Anda în competița Mireasa, într-un balon cu aer cald. Totuși, cei doi nu au ajuns până în Finala Mireasa, pentru că s-au aflat într-o cursă de eliminare. Fanii emisiunii au votat ca Anda și Leo să părăsească emisiunea cu puțin timp înainte de finala sezonului 5. Anda, Leo și doamna Dana au mărturisit atunci că își doreau, într-adevăr, să meargă afară pentru a-și continua povestea.

Mireasa, sezon 8. Schimb de replici în direct între Bogdana și Daria. Gabriela Cristea a intervenit: „Eu nu suport chest... Mireasa sezon 8, 21 noiembrie 2023. Ce s-a întâmplat în pauza publicitară, după ce Marius s-a declarat „dezamăgit” de Io...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x