Andra a revenit în casa Mireasa! Declarații bombă! Confruntare cu Armando și Raluca: „Am suferit atunci când am văzut sărutul lor” - VIDEO

Andra s-a întors în casa Mireasa, în ediția de sâmbătă, 2 mai, a emisiunii. Ea a avut o confruntare cu Armando și Raluca și a spus ce își propune să facă, cu cea de-a doua șansă ce i s-a oferit.

„Am suferit atunci când am văzut sărutul lor. Nu mă așteptam și nu îmi doream să facă asta și, totuși, a făcut-o. Eu cred că el știa că eu n-o să-l iert, dacă face asta”, a spus Andra.

Ea a recunoscut, însă, că nu știe ce ar fi făcut în locul lui, dacă ar fi fost ea cea care ar fi rămas în casa Mireasa, dintre ei doi.

„În imaginația mea era oricum că băieții vor să mă dea afară. Și că, probabil, într-o săptămână, o să ies”, a spus ea.

Raluca i s-a adresat Andrei, întoarsă în casa Mireasa, după care a dat o explicație importantă, în acest trio amoros.

„Îmi pare rău. Ea știe că o fac din inimă. Nu știu dacă e îndrăgostit. Sunt confuză și eu, dar știu că Andra mă înțelege”, a spus Raluca, care a precizat că i-a plăcut din prima de Armando, dar nu s-a apropiat de el, pentru că i-a dat prioritate Andrei.

„Mama a făcut preinfarct! E în spital! Mă gândesc că e din cauza mea!”. Mircea și Alexa, iubire imposibilă? Criză de plâns, la „Mireasa”! VIDEO

Andra a dezvăluit ce și-a propus să facă cu cea de-a doua șansă pe care a primit-o la „Mireasa”. A spus și dacă are de gând să își reia relația cu Armando. Aflați totul din clipul de mai sus!

Dacă vreţi să revedeți cele mai bune momente din emisiunea Mireasa și să urmăriți live pe concurenți 24/24, atunci sunteţi la un singur click de această dorinţă. Pe AntenaPlay găsiţi episoadele integral.

Prânzul favorit al Ducesei de Cambridge. Ce feluri de mâncare preferă Kate Middleton
Puțini știu care e prânzul favorit al Ducesei de Cambridge. Printre felurile de mâncare pe...
Horoscopul zilei de 19 octombrie 2021. Săgetătorii sunt plini de energie. Află ce îți rezervă astrele
Horoscopul zilei de 19 octombrie 2021 vine cu multe vești bune pentru nativii din zodiac....
Ultimele știri