Antena Căutare

Anemona de la Mireasa a dezvăluit identitatea noului iubit! În ce ipostaze tandre s-au filmat cei doi

Anemona de la Mireasa și noul iubit par mai îndrăgostiți pe zi ce trece, iar recent fosta concurentă și-a surprins comunitatea cu cele mai romantice ipostaze alături de bărbatul care o face fericită.

colaj foto cu anemona de la mireasa Galerie
Anemona de la Mireasa, tot mai romantică cu noul iubit. Cum s-au filmat cei doi | Antena 1

Anemona de la Mireasa și-a luat recent comunitatea prin surprindere după ce a dezvăluit că și-a găsit jumătatea, după ce a părăsit emisiunea. Fosta concurentă din sezonul 7 a confirmat relația și s-a afișat alături de noul iubit, iar de curând cei doi au apărut în ipostaze cu adevărat romantice.

Se pare că într-un timp relativ scurt, relația dintre Anemona și noul ei partener a evoluat frumos, iar aceștia par tot mai îndrăgostiți. Fosta concurentă de la Mireasa nu ezită să se afișeze alături de iubit, iar cele mai recente imagini vorbesc de la sine.

Citește și: Anemona de la Mireasa sezonul 7, în cele mai sexy ipostaze la piscină. Cum a apărut în costum de baie și ce mai face în prezent

Anemona de la Mireasa, ipostaze romantice alături de noul iubit

Anemona nu a reușit să își găsească sufletul pereche în cadrul emisiunii, însă imediat după ce a plecat din casă, aceasta s-a îndrăgostit. Concurenta a surprins fanii emisiunii atunci când s-a afișat alături de un bărbat misterios, căruia nu i-a dezvăluit la început identitatea. Situația s-a schimbat însă între timp, iar în doar câteva zile, fanii ei au aflat cine este acesta. „E minunat!”, l-a descris ea pe partenerul ei.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Se pare că relația lor a devenit din ce în ce mai serioasă, astfel că s-au afișat în ipostaze tot mai tandre pe rețelele de socialziare. Cei doi s-au filmat într-un moment romantic, iar ea l-a sărutat.

De asemenea, cei doi își petrec tot mai mult timp împreună. Anemona i-a făcut chiar și o mică declarație de dragoste iubitului ei, în timpul unei plimbări. „Te urmez peste tot”, i-a spus ea.

Citește și: Anemona de la Mireasa, primele imagini cu noul iubit. Cum s-au pozat cei doi și cum petrec timpul împreună

Ce spune Anemona de la Mireasa despre iubitul ei

După ce s-a afișat alături de noul iubit, Anemona a fost acuzată că ar avea o relație cu bărbat căsătorit, având în vedere că nu și-a dorit de la început să îi dezvăluie identitatea. Tânăra nu a lăsat însă zvonurile să circule, astfel că a adresat rapid subiectul.

Fosta concurentă de la Mireasa a explicat care a fost motivul pentru care nu și-a dorit să îl expună în mod public pe partenerul ei, la acel moment.

„Nu îl expun, pentru că nu îmi place. Nu sunt datoare cu explicații, însă vă respect pe fiecare în parte și apreciez timpul pe care l-ați investit în mine, așa că, o să vă răspund sincer. Aveți dreptate, se aud multe, eu nu le știu, le mai aflu de la oamenii care îmi mai trimit mesaje, dar dacă era însurat, mai postam eu din mașina lui sau poze chiar și cu spatele?! Cred că „soția” (dacă ar avea), l-ar recunoaște din orice unghi. Plus că suntem din același oraș, ar fi imposibil să fie așa. Sper că am lămurit asta. Pup”, a spus Anemona, pe rețelele de socializare.

Întrebată cum de a intrat într-o relație, la un timp scurt după ce a părăsit casa Mireasa, Anemona a precizat că ea și noul ei iubit se cunosc de mult timp și că sunt din același oraș.

„Eu și iubitul meu ne știm de destul de mult timp, dar nu eram prieteni apropiați și nici nu aveam prieteni comuni. Asta făcea ca noi să ne vedem mai rar, întâmplător de cele mai multe ori”, a spus Anemona pe Instagram.

Mireasa sezonul 7. Dima, surpriză inedită pentru Sabrina. Foștii concurenți au aniversat șase luni de relație: „Pentru t... Dani și Daiana de la Mireasa sezonul 7, imagini inedite din vacanță. Cum s-au afișat cei doi, într-un moment romantic...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 18 mai 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Nicoletei Nucă
Hello Chef sezonul 7, 18 mai 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Nicoletei Nucă Sambata, 18.05.2024, 15:30
Citește și
x