Antena Căutare

Anunțul Anei și al lui Daniel. Unde au ajuns foștii concurenții din sezonul 8 Mireasa înainte de Revelion

Ana și Daniel se iubesc infinit, iar de când au ieșit din casa Mireasa continuă să împărtășească povestea lor de iubire cu susținătorii din mediul online. Iată ce anunț au făcut înainte de Revelion! Unde urmează să își petreacă noaptea dintre ani foștii concurenți!

Anunțul Anei și al lui Daniel. Unde au ajuns foștii concurenții din sezonul 8 Mireasa înainte de Revelion Galerie
Anunțul Anei și al lui Daniel. Unde au ajuns foștii concurenții din sezonul 8 Mireasa înainte de Revelion | Antena 1/Captură Instagram

În această perioadă magică a anului, foștii concurenți de la emisiunea Mireasa, Ana și Daniel, își deschid inimile și împărtășesc bucuria sărbătorilor din iarnă alături de fanii lor. Iată ce anunț au făcut în urmă cu puțin timp!

Citește și: Ce au avut de spus Ana și Daniel după ce au pierdut premiul în fața cuplului Ioana-Marius. Primele lor declarații

Mireasa sezon 8. Anunțul făcut de Ana și Daniel înainte de Revelion

După un drum plin de emoții și provocări la Mireasa, Ana și Daniel au reușit să găsească dragostea unul în celălalt. Sezonul a luat sfârșit, iar cei doi au ales să continue călătoria vieții lor împreună, pas cu pas. Acum, în prag de Revelion, Ana și Daniel și-au făcut un selfie prin care le-au dat de înțeles fanilor că vor petrece zilele următoare în Belgrad.

În imagine, cei doi zâmbesc sincer, arătându-le tuturor cât de mult se iubesc, iar ochii lor reflectă fericirea unei căsnicii adevărate.

În ziua de Crăciun, cei doi foști concurenți de la Mireasa sezonul 8 au marcat momentul cu un filmuleț special distribuit pe rețelele de socializare. Ana și Daniel au dansat lângă brad și au făcut inimioare la cameră, semn că dragostea continuă să fie mare între ei.

Pe lângă clipul extrem de apreciat, Ana și Daniel au adăugat și o descriere care marchează faptul că acest Crăciun este cu atât mai special cu cât îl sărbătoresc în calitate de soț și soție: „First Christmas Love”.

Fanii au fost imediat cucerți de gestul lor și au inundat comentariile cu urări de bine și cuvinte de încurajare. Mulți își exprimă bucuria că Ana și Daniel au reușit să construiască o relație solidă și să se bucure acum de momente frumoase în doi.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Citește și: Mireasa sezonul 8. Ana și Daniel de la Mireasa, în cea mai tandră ipostază, de Crăciun. Cum au apărut împreună și ce au transmis

Care a fost povestea de dragoste a Anei și a lui Daniel la Mireasa sezonul 8

Ana şi Daniel au avut un parcurs lin în sezonul 8 Mireasa. S-au îndrăgostit rapid și au constatat că se potrivesc de minune. Cei doi au format primul cuplu din sezonul 8 Mireasa, la numai 2 săptămâni de la debutul competiției, iar sărutul care a marcat începutul relației lor s-a petrecut la prima petrecere a concurenților. Primul cuplu din sezonul 8 Mireasa a fost și primul cuplu logodit. Cererea în căsătorie a avut loc pe o gondolă din Veneția. Tânăra a fost luată prin surprindere de marea întrebare a lui Daniel: „Vrei să fii soția mea?”. Tremurând de emoții, Ana a răspuns „Da”. De-a lungul celor 4 luni petrecute în casa Mireasa, Ana și Daniel și-au făcut planuri împreună și au admis că sunt perfecți unul pentru celălalt.

Ana și Daniel s-au căsătorit în Finala sezonului 8 Mireasa. Cei doi și-au rostit jurăminte spuerbe înainte de a spune „Da” în fața primarului.

Ana: Miracolul vieții mele, Daniel, cuvintele care-mi vin în minte nu pot descrie ceea ce tu reprezinți pentru mine. Când eram mică am visat că într-o bună zi voi găsi pe cel care îmi va dărui acea dragoste necondiționată și protecție, pe care numai tatăl meu a știut să mi le ofere. Astăzi, pe data de 22 decembrie, sunt profund onorată să te am lângă mine și îți promit că îți voi fi alături la bine și la rău, până când moartea ne va despărți. Abia aștept să ne înființăm familia noastră.

Daniel: Vreau să-ți mărturisesc că am 2 pagini de jurăminte, dar nu le pot spune pentru că sunt copleșit de emoții. Vreau să le mulțumesc părinților pentru educație și pentru momentele din aceste 4 luni. Să știi că iubirea necondiționată pe care ne-o purtăm... Vreau să facem pasul de la soț și soție la mamă și tată.

Ana a devenit doamna Alexe în Finala Mireasa de pe 22 decembrie 2023.

Mireasa, sezon 6. Detaliul care i-a făcut pe fani să creadă că Gabriela și Valentin s-au împăcat. Ce i-ar fi dat de gol... Ioana și Marius de la Mireasa sezon 8, surpriză de proporții din partea susținătorilor. Ce a apărut pe contul fetei...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x