Antena Căutare

Armando Rădulescu i-a pregătit un test Andrei! Ce urmărește tânărul, cu adevărat!

Armando Rădulescu îi pregătește un test iubitei lui Andra. Tânărul intenționează să testeze sentimentele Andrei. Cum va face asta?

Armando Rădulescu este din comuna Mănăstirea, județul Călărași și are 24 de ani. Își dorește ca show-ul Mireasa să îi ofere posibilitatea de a cunoaște o viitoare parteneră de viață, despre care spune că speră să nu îl dezamăgească, întrucât nu vrea să repete experiența din trecut.

Armando pare hotărât să părăsească acest concurs, după ce Andra l-a dezamăgit, afirmând că preferă banii în locul dragostei. Cel puțin așa susținea Armando.

Ce se întâmplă cu adevărat între Lică și Andreia: "Nu pot să spun că îmi este indiferent"

De fapt, tânărul îi pregătește un test Andrei. El își dorește să știe dacă fata are într-adevăr sentimente pentru el, sau sentimentele ei sunt doar o joacă.

Sentimentele mele pentru ea sunt reale și foarte puternice., spunea tânărul.

Armando recunoaște că este prea îndrăgostit de Andra. Prin testul pe care i-l pregătește tinerei, Armando va afla dacă Andra simte la fel pentru el. Tânărul este de părere că își rănește părinții, dar vrea ca să lămurească lucrurile în ce îl privește pe el și pe iubita acestuia.

Armando a rupt relația de iubire dintre el și Andra: 'Gata, mă stresezi!' Care a fost răspunsul tinerei

Urmăriți toată scena accesând clipul video de mai sus, prezentat în cadrul emisiunii Mireasa, difuzată pe Antena 1.

Dacă vreţi să revedeți cele mai bune momente din emisiunea Mireasa și să urmăriți live pe concurenți 24/24, atunci sunteţi la un singur click de această dorinţă. Pe AntenaPlay găsiţi episoadele integral.

Ce se întâmplă cu adevărat între Lică și Andreia: "Nu pot să spun că îmi este indiferent"... Momente de sinceritate între Armando Rădulescu și Andra Nicolin! Ce se întâmplă cu adevărat între cei doi tineri!...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai Formula 1 în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei Sambata, 23.03.2024, 15:30
Citește și
Ultimele știri
x