Antena Căutare

Lacrimi în casa "Mireasa"! Armando Rădulescu și Andra Nicolin, al doilea cuplu oficial din casa Mireasa. Un inel, cel mai frumos început!

Armando Rădulescu i-a pregătit o surpriză romantică Andrei Nicolin, moment în care i-a dat inelul care semnifică oficializarea relației.

Astăzi s-a oficializat al doilea cuplu din casa Mireasa, după ce ieri Ciprian Vlad, cu ajutorul magicianului Costi, i-a oferit inelul Inei.

Armando Rădulescu i-a făcut o surpriză Andrei Nicolin, concurentul i-a oferit un inel, inel ce simbolizeaza oficializarea relatiei.

Emoțiile unui viitor împreună! Ciprian Vlad și Ina, primul cuplu oficial din casa "Mireasa"!

Concurenții au avut parte de un moment special, Armando i-a pus inelul Andrei într-un pahar de șampanie, iar pe fundal se auzea sunetul viorii.

"Mă bucur tare mult că a apărut în viața mea, că mă înțelege și că reușesc să gsesc în el un confident, un iubit și un partener", a mărturisit Andra.

Pentru mai multe detalii, urmăriți materialul de mai sus din cadrul emisiuni Mireasa!

Dacă vreţi să revedeți cele mai bune momente din emisiunea Mireasa și să urmăriți live pe concurenți 24/24, atunci sunteţi la un singur click de această dorinţă. Pe AntenaPlay găsiţi episoadele integral.

Emoțiile unui viitor împreună! Ciprian Vlad și Ina, primul cuplu oficial din casa "Mireasa"!... Lică, în căutarea unui început miraculos! Vasile Turnău, sfaturi de la Petronela Cinori: "Simt ceva pentru Andreia&...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x