Antena Căutare

Aron a dezvăluit imagini cu noua sa iubită. Cum arată fata despre care fanii au crezut că e Alexandra

Aron a rămas în relații bune cu fanii. Acesta păstrează legătura cu cei care îl apreciază prin intermediul conturilor de pe rețelele de socializare.

Aron a dezvăluit imagini cu noua sa iubită. Cum arată fata despre care fanii au crezut că e Alexandra Galerie
Aron a dezvăluit imagini cu noua sa iubită | Instagram

Recent, Aron le-a spus fanilor că are o iubită, dar nu a făcut publice imagini cu chipul ei. Cu toate acestea, mulți au crezut că fata este chiar Alexandra, tânăra cu care Aron a avut o relație în casa Mireasa, dar care mai apoi l-a părăsit pentru Cosmin.

Aron a dezvăluit imagini cu noua sa iubită

La un moment dat, băiatul a spus că fata nu este nici pe departe Alexandra și ca la un moment dat le va arăta imagini cu ea.

Acum, băiatul și-a dus partenera într-o vacanță în Bistrița, la Lacul Colibița. Cei doi tineri se bucură de o priveliște de vis, dar și de momente tandre. Și cu această ocazie, Aron a arătat imagini cu noua sa parteneră.

Pe tânără o cheamă Gabriela, este blondă, cu părul lung. Din imagini, fanii și-au dat seama că relația dintre cei doi merge foarte bine și că se înțeleg de minune.

Cosmin îi acuză pe Alexandra și Aron că-și trimiteau mesaje noaptea

Cosmin Preda de la Mireasa, sezonul 5, a făcut declarații neașteptate despre Alexandra Ghioca, fosta lui iubită. Acesta o acuză că vorbea cu Aron noaptea, când el adormea.

Iată că din povestea de dragoste a lor, Cosmin și Alexandra, au ajuns la jigniri mari, bărbatul chiar acuzând-o de lucruri halucinante. Acesta spune că tânăra s-a prefăcut gravidă pentru ca el să-i mai ofere o șansă la împăcare. Lucrurile însă au luat o întorsătură neașteptată.

Cosmin de la Mireasa, sezonul 5, spune că fosta lui iubită, Alexandra, cu care se și mutase împreună după eliminarea lor din casa Mireasa, l-ar fi mințit că e gravidă, întinzându-și sânge pe mână ca și când s-ar fi tăiat pentru a-l constrânge pe bărbat să îi mai ofere o șansă.

Iată că bărbatul nu a fost limitat în declarații și a vorbit deschis despre ea, spunând că a simțit că ea îl înșală cu Aron, iubitul ei din casa Mireasa.

„Înainte să vină în București, deci noi ne-am despărțit pe 18 iulie, ea weekendul viitor a venit cu trenul în București și mințea pe toată lumea că e însărcinată și mi-e și rușine să vă zic. Ea și-a dat cu menstruație pe mână, la încheietură, mințea că e gravidă ca să ne împăcăm. Spunea că s-a tăiat, că se omoară.

Adelina, fosta concurentă de la Mireasa, în brațele unui bărbat misterios. Ce i-au urat fanii și ce le-a răspuns fata... Alexandra Ghioca, imagini cu chipul noului său iubit. Cum arată tânărul care i-a cucerit inima fostei concurente din cas...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x