Căutare Live

Atribuții comune, scop comun! Curățenia animă casa "Mireasa" Cum s-au descurcat concurenții! |VIDEO

Concurenții fac curățenie în casă, dar nu participă toți la eveniment. Mircea a tras chiulul cât de mult a putut.

Se pare că există și lucruri pe acre le au în comun concurenții. Cu toții și-au unit forțele și s-au apucart de treabă. MIsiunea lor era de a face curățenie în casa "Mireasa."

Cu toții si-au luat rolul în serios, cu mici excepții, si au făcut să strălucească, totul de curățenie, în casa "Mireasa".

VIDEO| Andra și Armando, sărutări dulci și îmbrățișări fierbinți! Cei doi concurenți sunt mai îndrăgostiți ca niciodată!

Într-un moment de sinceritate, fiecare a povestit despre atribuțiile pe care le-a îndeplinit și rolul pe care l-au avut, în atingerea obiectivului de a face curat în casă.

Se pare ca doar MIrcea nu a avut chef de muncă, deși se poate și el totuși lăuda cu scuturatul pernelor.

Urmăriți mai multe acceând clipul video de mai sus.

Dacă vreţi să revedeți cele mai bune momente din emisiunea "Mireasa" și să urmăriți live pe concurenți 24/24, atunci sunteţi la un singur click de această dorinţă. Pe AntenaPlay găsiţi episoadele integral.

Lică, un personaj controversat în casa "Mireasa"! Concurenții se simt stresați de el, dar totodată se amuză pe... Lică, o antipatie declarată! Mircea și Ciprian, bârfe la adresa concurentului " Zici că face reclamă la necaz"...
Ultimele știri