Antena Căutare

Așa arată listele! Băieții au făcut primele nominalizări pentru eliminare. Se anunță o gală grea pentru Roberta

În fiecare vineri, băieții trebuie să pre-nominalizeze trei fete pe care le vor plecate din casa Mireasa. Ce fete au ajuns pe lista neagră, cu doar o zi înainte de gala de sâmbătă?

În fiecare vineri, băieții trebuie să prenominalizeze trei fete pe care le vor plecate din casa Mireasa.

Roberta, Iulia și Ella sunt pe lista neagră a lui Ionuț, în timp ce Ciprian a ales să le pre-nominalizeze pe Roberta, Petronela și Adelina.

Lică și Florin au listă comună. Din punctul lor de vedere, fetele care trebui nominalizate sunt Roberta, Narcisa și Andra.

Când a auzit că trebuie să pre-nominalizeze trei fete pentru eliminare, lui Armando i-a dispărut imediat zâmbetul de pe față. A tras aer în piept de câteva ori, parcă să-și facă curaj și a rostit cele trei nume de pe lista lui neagră: Roberta, Andreia și Adelina.

Pre-nominalizările de astăzi nu sunt finale. În gala de sâmbătă, de la 13:30, totul se poate schimba!

Dacă vreţi să revedeți cele mai bune momente din emisiunea Mireasă și să urmăriți live pe concurenți 24/24, atunci sunteţi la un singur click de această dorinţă. Pe AntenaPlay găsiţi episoadele integral.

Dă speranțe fetelor și le frânge inimile? Cu lacrimi în ochi, Mădălina spune adevărul despre Ionuț... A venit momentul adevărului! Băieții fac nominalizările decisive. Ce fete sunt la un pas să plece din casa Mireasa? Alex...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x