Antena Căutare

Bogdan și Ana sunt susținuți de familie în Marea Finală Mireasa sezonul 3

Ana și Bogdan au fost cei mai nehotărâți dintre concurenți. Ana a intrat în competițiecu gândul să-și găsească jumătatea.

Bogdan și Ana sunt susținuți de familie în Marea Finală Mireasa sezonul 3 Galerie
Ana și Bogdan au fost cei mai nehotărâți dintre concurenți | Antena 1

Ea s-a apropiat mult de Valentin, dar după ce Bogdan a intrat în casă, lucrurile s-au schimbat. Bogdan a venit pentru Alina, dar cum ea a fost propusă spre eliminare, Bogdan a fost nevoit să o ceară din nou în competiție.

Bogdan și Ana sunt susținuți de familie

După ce s-au cunoscut mai bine, cei doi nu au fost pe aceeași lungime de undă, iar Bogdan s-a apropiat de Ana. Doamna Ioana l-a rugat pe Bogdan să-și schimbe planurile, iar concurentul a fost pe fază și a cerut-o la întâlnire. Când au văzut că sunt la fel, Alina a încercat să se bage întrei ei, dar concurentul a avut ochi doar pentru Ana.

Fericirea lor a prins aripi rapid, iar doamna Ioana a spart cutia cu inelul soacrei ca să-l primească Ana. Deși s-au temut de mai multe ori de pasul cel mare și au avut discuții în contradictoriu, și-au dat seama cât de mult se iubesc, iar lucrurile s-au aranjat între ei.

Relația lor este mai sudată ca niciodată acum. Amândoi sunt susținuți de familie, iar cuplul lor este unul foarte apreciat.

Mama lui Bogdan este convinsă că Ana este ceea ce trebuie pentru Bogdan. Sora și mama Anei au foarte multe emoții, dar le sunt alături celor doi și sunt convinși că vor forma o familie minunată.

Au avut parte de un fantasy date

La ultima lor întâlnire, Ana și Bogdan au discutat despre parcursul lor competițional și s-au gândit mult la ceremonia de căsătorie.

Au fost stresați, au avut multe emoții și au dat gândurilor care nu le dădeai pace. Până la urmă au ajuns într-un punct comun și s-au hotărât să lase mai mult unul de la celălalt ca să se înțeleagă așa cum își doresc. Se consideră norocoși că s-au întâlnit și amândoi sunt de părere că sunt foarte frumoși împreună.

Marian și Andreea sunt susținuți de familie în Marea Finală Mireasa sezonul 3... Liviu și Maria sunt susținuți de familie în finala sezonului 3 Mireasa...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 20 aprilie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul, dat de Alexandra Ungureanu
Hello Chef sezonul 7, 20 aprilie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul, dat de Alexandra Ungureanu Sambata, 20.04.2024, 15:30
Citește și
Ultimele știri
x