Antena Căutare

Care e statusul relației dintre Ana și Alex de la Mireasa. Ce videoclip a apărut cu ei doi în mediul online

Ana și Alex de la Mireasa par să fie mai fericiți ca niciodată. Cei doi s-au întâlnit în emisiunea de la Antena 1, însă cei doi sunt de nedespărțit chiar și în prezent.

Galerie
Care e statusul relației dintre Ana și Alex de la Mireasa. Ce videoclip a apărut cu ei doi în mediul online | antena 1

Ana și Alex de la Mireasa s-au filmat pe Instagram în mașină, în timp ce vorbeau despre Insula Iubirii sezonul 8. Cei doi par să își păstreze intactă iubirea, iar acest lucru se poate observa cu ușurință din postările pe care ei doi le fac în mediul online.

Care e statusul relației dintre Ana și Alex de la Mireasa. Ce videoclip a apărut cu ei doi în mediul online

Cei doi foști concurenți de la Mireasa au devenit foarte cunoscuți pe rețelele de socializare, unde postează foarte mult content, semn că oamenii îi iubesc foarte mult și îi apreciază. Aceștia sunt foarte prezenți în mediul online, unde postează foarte des imagini împreună.

Cei doi foști concurenți au reușit să emoționeze pe toată lumea cu imaginile împreună și cu clipurile pe care le filmează și le postează pe conturile personale de socializare.

Articolul continuă după reclamă

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

„Minunați și naturali”, „Foarte frumoși împreună”, au fost doar câteva dintre comentariile pe care fanii le-au lăsat.

Citește și: Mireasa sezonul 4. În casa Anei și a lui Alex Brebenoiu. Cu ce se ocupă ce doi și de ce are tânăra ”mici gelozii”

Cum a început povestea de dragoste dintre Alexandru și Ana de la Mireasa sezon 4

Inițial, Ana de la Mireasa a fost atrasă de Marius. Cei doi au avut un blind date și o întâlnire față în față, la care s-au și sărutat. Concurenta nu a fost sigură pe alegerea ei și nu a încercat mai mult cu Marius. Curând, Alexandru s-a apropiat de ea.

Citește și: Ana și Alex de la Mireasa, în platou la Capriciile Iubirii. Cât de bine le este împreună și cum se înțeleg cei doi în prezent

Prudentă din fire, Ana a dorit să înțeleagă întreaga situație dintre Adelina și concurent. I-a dat o șansă abia după ce și-a dat seama că Alexandru a trecut peste acea poveste de iubire.

Lucrurile au evoluat frumos între ei, fără certuri semnificative. În Finala s-au și căsătorit, sub privirile emoționate ale persoanelor dragi lor. Au trecut mai bine de doi ani de atunci.

Cum își împart Alex și Ana atribuțiile în casă

”Traiul împreună se rezumă și la alte, de aia noi funcționăm atât de bine.”, a mărturisit Ana, care a discutat despre faptul că își împart întotdeauna sarcinile. Tânăra se ocupă de familie, în timp ce Alex e responsabil de mare parte din curățenie.

În timpul liber, cei doi se alintă. ”Noi așa ne mai maimuțărim, ne chițonim, ne drăgălim, ne alintăm”, au povestit cele două.

Mireasa sezon 10, 13 august 2024. Tess a încheiat cunoașterea cu Bogdan: ”M-a afectat, sunt om”... Mireasa sezon 10, 13 august 2024. După interacțiunea fiului Raul cu Andrada, doamna Petronela vrea acasă. Ce a urmat în ...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Premierele toamnei în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 14 septembrie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Mariei Cârneci
Hello Chef sezonul 7, 14 septembrie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Mariei Cârneci Sambata, 14.09.2024, 14:57
Citește și
Abonează-te la newsletter!

Lasă-ne adresa ta de mail și te vom ține la curent zilnic cu cele mai importante știri, astfel încât să nu pierzi nimic niciodată.


x