Antena Căutare

Care e statusul relației dintre Ana și Daniel de la Mireasa. Unde au ajuns și ce au transmis pe internet

Ana și Daniel de la Mireasa sezonul 8 par mai fericiți ca niciodată, iar în prezent cei doi se bucură de căsnicia frumoasă pe care o au.

Care e statusul relației dintre Ana și Daniel de la Mireasa. Unde au ajuns și ce au transmis pe internet Galerie
Care e statusul relației dintre Ana și Daniel de la Mireasa. Unde au ajuns și ce au transmis pe internet | Antena 1/ Instagram

Ana și Daniel de la Mireasa sezonul 8 sunt foarte pasionați de călătorii și de când s-au finalizat filmările sezonului 8 de la Mireasa, unde aceștia s-au căsătorit, ei au călătorit foarte mult.

Ce mai fac Ana și Daniel de la Mireasa și unde se află în prezent

Dacă până de curând aceștia s-au pozat în vacanța lor din Serbia și nu numai, de această dată ei au fost surprinși în România, la Mănăstirea Cozia, unde s-au pozat în mai multe ipostaze inedite.

Tot în cadrul unei postări pe care ei au făcut-o pe Instagram, Daniel a publicat mai multe imagini romantice alături de soția lui, Ana, cu care au făcut nunta la finalul sezonului 8 de la Mireasa, iar în dscriere, acesta a scris câteva cuvinte emoționante.

„Iubirea este sfântă, a scris Daniel de la Mireasa în descrierea fotografiilor pe care le-a făcut publice pe Instagram.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

„Eu cred că bunul Dumnezeu v-a binecuvântat😇 în momentul V-ați găsit și V-ați îndrăgostit💞💞 unul de celălalt”, i-au scris fanii în secțiunea de comentarii.

Citește și: Mireasa, sezon 8. Ana și Daniel au revenit în locul în care s-au logodit. Imaginile superbe publicate de foștii concurenți

Care a fost povestea de dragoste a Anei și a lui Daniel la Mireasa sezonul 8

Ana şi Daniel au avut un parcurs lin în sezonul 8 Mireasa. S-au îndrăgostit rapid și au constatat că se potrivesc de minune. Cei doi au format primul cuplu din sezonul 8 Mireasa, la numai 2 săptămâni de la debutul competiției, iar sărutul care a marcat începutul relației lor s-a petrecut la prima petrecere a concurenților. Primul cuplu din sezonul 8 Mireasa a fost și primul cuplu logodit. Cererea în căsătorie a avut loc pe o gondolă din Veneția. Tânăra a fost luată prin surprindere de marea întrebare a lui Daniel: „Vrei să fii soția mea?”. Tremurând de emoții, Ana a răspuns „Da”. De-a lungul celor 4 luni petrecute în casa Mireasa, Ana și Daniel și-au făcut planuri împreună și au admis că sunt perfecți unul pentru celălalt.

Ana și Daniel s-au căsătorit în Finala sezonului 8 Mireasa. Cei doi și-au rostit jurăminte spuerbe înainte de a spune „Da” în fața primarului.

Ana: Miracolul vieții mele, Daniel, cuvintele care-mi vin în minte nu pot descrie ceea ce tu reprezinți pentru mine. Când eram mică am visat că într-o bună zi voi găsi pe cel care îmi va dărui acea dragoste necondiționată și protecție, pe care numai tatăl meu a știut să mi le ofere. Astăzi, pe data de 22 decembrie, sunt profund onorată să te am lângă mine și îți promit că îți voi fi alături la bine și la rău, până când moartea ne va despărți. Abia aștept să ne înființăm familia noastră.

Citește și: Mireasa, sezon 8. Ce relație are Daniel cu părinții Anei. Cum se înțelege cu socrii săi, la 3 săptămâni de la Finală

Daniel: Vreau să-ți mărturisesc că am 2 pagini de jurăminte, dar nu le pot spune pentru că sunt copleșit de emoții. Vreau să le mulțumesc părinților pentru educație și pentru momentele din aceste 4 luni. Să știi că iubirea necondiționată pe care ne-o purtăm... Vreau să facem pasul de la soț și soție la mamă și tată.

Ana a devenit doamna Alexe în Finala Mireasa de pe 22 decembrie 2023.

Premiera sezonul 9 Mireasa, 22 ianuarie 2024. Ce ținută a purtat Simona Gherghe când a întâmpinat noii concurenți... Cine sunt concurentele de la Mireasa sezonul 9. Ele sunt fetele care participă la show-ul matrimonial de la Antena 1...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x