Antena Căutare

Mireasa 2020, sezon 2. Carina și Ștefan, comportament care a creat discuții în casă. Ce decizie a luat concurenta

În urma unor discuții pe care Carina și Ștefan le-au avut, unele cu tentă sexuală, concurenta a decis să vorbească cu fetele și să le ceară sfatul.

Carina și Ștefan, comportament care a creat discuții în casă Galerie
Carina le-a spus fetelor că Ștefan i-a spus niște cuvinte care nu au fost tocmai potrivite | Antena 1

Carina le-a spus fetelor că a decis să stea și cu Ștefan și cu ceilalți, nu decât cu el, mai ales că Ștefan i-a spus niște cuvinte care nu au fost tocmai potrivite. Aceasta a decis să nu îi mai accepte atât de multe lucruri și să se îndepărteze încet, încet de el.

Întrebați în direct de Simona Gherghe, Carina și Ștefan au lămurit lucrurile. Aceștia au spus de față cu toată lumea și au declarat că între ei nu poate exista nimic mai mult decât o simplă prietenie.

În trecut, Ștefan i-a spus Carinei că este fierbinte, iar acum a întrebat-o dacă îi place să fie udă.

Ștefan, reacții nepotrivite de mai multe ori în casa Mireasa

Ștefan a reacționat de mai multe ori la nervi în casa Mireasa, iar de multe ori subiectul principal al nervilor lui este Claudia. Cei doi au format un cuplu, dar după ce s-au despărțit, tensiunile dintre ei nu s-au stins.

Ștefan a rămas singur în casa Mireasa. Doamna Viorica a fost nevoită să părăseasca competiția Mireasa pentru că bunica lui Ștefan are grave probleme de sănătate.

”A primit mami un telefon că bunica, femeia care m-a crescut, e foarte bolnavă și moare. Pleacă mâine acasă.”, i-a spus Ștefan Carinei.

Mireasa 2020, sezon 2. Alexandra, luată la întrebări în direct. Care este adevăratul motiv pentru care a plâns foarte mu... Mireasa 2020, sezon 2. Bianca și Mihai, din ce în ce mai apropiați. Să fie concurenta "vinovată" de schimbarea...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x