Cătălin de la Mireasa, cu gândul la Nicole. Ce vești neașteptate a primit din afara competiției

Cătălin este cu gândul la Nicole, în ciuda faptului că iubita sa nu i-a dat niciun semn de când a părăsit casa "Mireasa".

Cătălin este cu gândul la Nicole, în ciuda faptului că iubita sa nu i-a dat niciun semn de când a părăsit casa "Mireasa"

Fosta concurentă continuă să urmărească emisiunea, însă nu a reușit să finalizeze divorțul care o împiedică să fie alături de Cătălin de la Mireasa.

”Îi mulțumesc pentru mesajele pe care mi le-ai trimis, cu toate că ai mai omis să-mi spui 'noapte bună', câteodată... aștept să ieși și să ne vedem afară. Vă pup și să aveți grijă de voi”, a fost mesajul pe care i l-a transmis Nicole prin intermediul staff-ului.

Nicole a oferit, în cadrul discuției telefonice cu reporterul emisiunii Mireasa, câteva informații despre soțul său.

Citește și: Cătălin de la Mireasa, mărturisiri sfâșietoare după plecare lui Nicole. Ce a făcut imediat după plecarea iubitei

”Când am ieșit din casă, lumea mi-a zis că soțul meu ar fi murit acum o săptămână. Înainte să ies eu cu o săptămână din casă. Prostii... Și doar ieri am reușit să iau legătura cu el și nu, nu s-a rezolvat (n.r. divorțul)”, a afirmat ea.

În legătură cu zvonul conform căreia Nicole ar fi fost la petrecerea zilei de naștere a soțului său, Cătălin a declarat: ”Eu cred că sunt doar niște vorbe. Oricum nu mă afectează. E liberă să facă ce vrea.”

Mai multe detalii în materialul următor:

Ultimele știri