Antena Căutare

Ce a apărut pe contul lui Radu de la Mireasa sezon 2 după discuțiile fanilor despre o posibilă despărțire de Mădălina

Pe grupul Oficial al emisiunii Mireasa au apărut mai multe postări în care fanii show-ului matrimonial atrăgeau atenția asupra faptului că Radu din sezonul 2 și-a schimbat fotografiile de profil și copertă, dar și că Mădălina și-a sters conturile de socializare.

madalina si radu de la mireasa sezon 2 se tin in brate si se uita unul la altul Galerie
Pe grupul Oficial al emisiunii Mireasa au apărut mai multe postări în care fanii show-ului matrimonial atrăgeau atenția asupra faptului că Radu din sezonul 2 și-a schimbat fotografiile de profil și copertă, dar și că Mădălina și-a sters conturile de socializare | Antena 1

Primul gând al fanilor a fost că Radu și-a schimbat pozele cu Mădălina cu unele în care apare singur pentru că există probleme între ei.

Aceste zvonuri au fost alimentate și de faptul că soția lui nu mai era de găsit pe rețelele de socializare. Deși a fost asaltat de mesaje din partea acestora, Radu nu a vrut să lămurească situația și chiar a șters comentariile cu întrebările susținătorilor.

Ce a apărut pe contul lui Radu de la Mireasa sezon 2

Radu de la Mireasa sezon 2 a postat o imagine realizată într-o cameră de hotel. El poartă pantaloni gri și o cămașă albă și zâmbește. Fostul concurent a adăugat și o melodie: Andra - Avioane de hârtie.

Articolul continuă după reclamă

A doua postare este un clip de pe contul lui de TikTok, care îl arată pe o pistă, în timp ce se pregătește să se îmbarce într-o aeronavă.

Melodia este una mai dură, o manea cântată de Bogdan de la Ploiești. Versurile care se aud sunt: ”Fără mine n-ai semnal și nici lipici. Mai ai viață, dacă plec, 2% zi de zi”.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Cum a început povestea de dragoste dintre Mădălina și Radu

Mădălina și Radu s-au plăcut încă de la începutul emisiunii Mireasa sezon 2. În vreme ce Radu a avut două opțiuni: Mădălina și Ștefania, tânăra a dorit să-l cunoască doar pe el.

Fiul doamnei Ana a realizat rapid că Mădălina este aleasa lui și a luptat să o cucerească.

De-a lungul timpului, cei doi s-au confruntat cu câteva probleme, cauzate, în mare parte de crizele de gelozie ale Mădălinei.

De asemenea, și veștile de afară a afectat perechea Mădălina-Radu. Deși multe săptămâni la rând, cei doi au fost favoriții publicului, mesaje în care fata era avertizată cu iubitul său țintește către Marele Premiu nu au lipsit.

Însă comunicarea, iubirea, susținerea familiilor le-a dat putere să le depășească și au învățat să comunice mai eficient.

Cum a fost cerută Mădălina în căsătorie de Radu

La finalul lunii ianuarie, Radu de la Mireasa sezon 2 și-a luat inima în dinți și a cerut-o în căsătorie pe Mădălina, iubita sa.

”A fost o zi foarte ciudată, era foarte agitat, foarte energic. Nu mai știam ce să cred. M-am supărat, eu îi spuneam chestii de viitor, el râdea. Nu mai știam ce să cred.”, spunea Mădălina despre cele trei zile de dinaintea evenimentului special.

Era și normal ca Radu să fie agitat căci pregătirile cererii în căsătorie au fost complexe. Vreme de mai multe zile, Radu Bobelică de la Mireasa sezon 2 a lucrat intens pentru a-i oferi iubitei sale un moment cu adevărat special.

El a cerut ajutorul celorlalți concurenți pentru a-și pune în practică ideile, iar Claudia, Biana, Andra, Andreea, David, Alexandru și Mihai au ales să-i fie complici. Aceștia și-au luat rolul în serios căci Mădălina nu a bănuit nimic și cererea în căsătorie a decurs perfect.

Cererea în căsătorie a avut loc dupa ce au vizionat cu toții un film romantic. Imediat, toată casa s-a organizat și iubita lui Radu a urmat un traseu complex, aceasta și-a regăsit partenerul care s-a așezat în genunchi și a pus marea întrebare.

Mireasa 2021, sezon 4. La ce oră începe Marea Finală de duminică, 19 decembrie, și când sunt anunțați câștigătorii... Mireasa sezon 3. Liviu s-a filmat pe patul de spital. Ce mesaj a transmis...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai sport în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
Mireasa Sezonul 9, 12 iulie 2024. Vlad și Iuliana, jurăminte emoționante înainte de a spune marele „Da” în fața ofițerului Stării Civile
Mireasa Sezonul 9, 12 iulie 2024. Vlad și Iuliana, jurăminte emoționante înainte de a spune marele „Da” în fața ofițerului Stării Civile Vineri, 12.07.2024, 16:49
Citește și
x