Antena Căutare

Ce a făcut Alex de la Mireasa 6, după ce s-a tot spus că el și Raluca nu mai sunt împreună. Ce schimbări au apărut pe contul său

Alex Ungureanu din sezonul 6 Mireasa i-a pus pe gânduri pe susținătorii săi și ai Ralucăi, după ce a făcut schimbări pe conturile lui de socializare. Tânărul avea mai multe fotografii cu partenera lui, însă acestea nu mai sunt vizibile.

Colaj cu Alex Ungureanu și Raluca Galerie
Fanii Mireasa se întreabă dacă Alex Ungureanu și Raluca Preda s-au despărțit | Antena 1

Fanii Mireasa au observat că numele de pe Instagram al Ralucăi este Preda și nu mai este Ungureanu și în plus că nu mai are pe contul său imagini cu ea și Alex. După ce Raluca a recurs la aceste schimbări în online, Alex a rămas cu fotografiile cu ea o perioadă de timp, însă recent, băiatul a făcut și el schimbări pe contul său de Instagram.

Alex Ungureanu avea la profil o fotografie din vacanță în care apărea alături de Raluca, însă în prezent băiatul a schimbat imaginea. De asemenea, tânărul a renunțat la multe dintre fotografiile cu Raluca, care se aflau pe profilul său de Instagram.

Alex Ungureanu, schimbări pe contul său de Instagram, după ce s-a zvonit că s-ar fi despărțit de Raluca

Alex nu a renunțat la toate fotografiile cu Raluca, băiatul păstrându-le în epsical pe cele de la cununie și pe cele realizate cu puțin timp după terminarea sezonului 6 Mireasa.

Fotografia în care Raluca apărea într-o rochie albastră alături de Alex și care se afla în deschiderea profilului de Instagram al băiatului a fost înlocuită cu o imagine în care Alex este singur.

Citește și: Mireasa sezonul 6. Ce a răspuns Raluca când a fost întrebată cum comentează zvonurile despre despărțirea de Alex

Chiar dacă la prima vedere, fotografiile cu Raluca nu mai sunt vizibile pe contul lui Alex, băiatul nu a făcut nicio declarație cu privire la statusul căsniciei lor.

Cei doi se urmăresc în continuare pe rețelele sociale, iar Alex a filmat de mai multe ori televizorul când Raluca era prezentă la Mireasa, Capriciile Iubirii, semn că o susține în continuare pe plan profesional.

Întebată de o susținătoare dacă s-a despărțit de Alex, Raluca a dat un răspuns evaziv: „Pot sa te anunț ca mi-am achiziționat un imobil in Corbeanca, pe care trebuie sa îl mobilez și decorez, iar asta imi ocupa tot timpul liber!!! Bine pot sa îți mai spun si ca am 2 job-uri si extra lucrez la un proiect care sper sa va facă fericite! Știu! Te-am plictisit,nu-i cu drama, plânsete, insultat, bătaie, băutura, etc!”.

Citește și: Mireasa, sezon 6. Anunțul făcut de Raluca, la scurt timp după ce fanii au spus că s-ar fi despărțit de Alex

Cum a început povestea de dragoste dintre Raluca și Alex de la Mireasa sezon 6

Încă de la începutul show-ului matrimonial, Raluca a fost sigură ce vrea: un bărbat sigur, stabil financiar, cu care să formeze o familie.

Deși a încercat să-i cunoască pe tinerii de la Mireasa sezon 6, fata a înțeles rapid că niciunul nu este potrivit pentru a îi sta alături pentru tot restul vietii.

Alex a intrat la o lună de la startul competiției și i-a atras atenția Ralucăi cu fizicul său, după cum a mărturisit aceasta ulterior.

Nu avea să treacă mult până când el recunoștea că ea este cea care i-a atras atenția și pe care dorește să o cunoască. Deși se aștepta să fie greu să o cucerească, nici nu-și imagina că Raluca va fi atât de reticentă.

Încă de la începutul interacțiunii lor, Alex i s-a părut diferit, iar asta i-a ridicat semne de întrebare. Deși l-a supus la mai multe teste, după o lună și o săptămână de cunoaștere, într-un moment de vis, Alex și Raluca s-au sărutat.

Evident, ”Olaf”, așa cum s-a numit ea, nu s-a topit pe loc și Alex a fost nevoit să depună mult efort pentru a o cuceri pe femeia de care se declara îndrăgostit.

Lucrurile au decurs frumos între ei, în ciuda repetatelor momente în care Raluca îl ”certa” pe iubitul ei în diferite situații. Însă vacanța de la Viena a fost cea care i-a schimbat complet pe amândoi.

Alex s-a relaxat și Raluca, cea care acum îi era logodnică, părea că s-a convins de faptul că el este bărbatul cu care vrea să-și petreacă restul vieții.

Fata s-a declarat încântată de băiatul pe care l-a descoperit în afara casei Mireasa și de atunci s-a concentrat doar pe povestea lor de dragoste.

În ciuda faptului că au existat tensiuni în cuplul lor, ei au reușit să le depășească și s-au cununat civil în Finala Mireasa sezon 6 din 23 decembrie 2022.

Ce a apărut pe contul lui Leo de la Mireasa, după ce s-a spus că el și Anda s-au despărțit. Ce doi au șters toate poezel... Mireasa sezonul 8, 19 octombrie 2023. Marius și Bogdan, duel în live pentru inima Ioanei. Ce cuvinte dure și-au spus...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 4 mai 2024. Leoo Dumitru i-a provocat pe chef Samuel și Roxana Blenche la un nou duel. Ce rețete trebuie să prepare
Hello Chef sezonul 7, 4 mai 2024. Leoo Dumitru i-a provocat pe chef Samuel și Roxana Blenche la un nou duel. Ce rețete trebuie să prepare Sambata, 04.05.2024, 16:00
Citește și
Ultimele știri
x