Antena Căutare

Ce a postat Bogdana de la Mireasa cu privire la câștigătoarea sezonului 8, Ioana. Ce a ținut să precizeze în mediul online

Bogdana i-a scris La mulți ani Ioanei într-un mare fel pe rețelele de socializare, alături de o poză cu ele și iubiții lor cu care s-au căsătorit în emisiunea Mireasa.

Ce a postat Bogdana de la Mireasa cu privire la câștigătoarea sezonului 8, Ioana. Ce a ținut să precizeze în mediul online Galerie
Ce a postat Bogdana de la Mireasa cu privire la câștigătoarea sezonului 8, Ioana. Ce a ținut să precizeze în mediul online | Antena 1

Bogdana, cunoscută pentru autenticitatea și sinceritatea sa în timpul participării la "Mireasa", și-a surprins fanii cu un gest admirabil. Cu ocazia zilei de nume a Ioanei, Bogdana a postat un mesaj plin de afecțiune și urări de bine pe rețelele sociale. Mesajul a fost însoțit de o fotografie cu cele două femei, alături de partenerii lor de viață, alături de care și-au clădit povestea de dragoste în cadrul emisiunii.

Ce a postat Bogdana de la Mireasa cu privire la câștigătoarea sezonului 8, Ioana. Ce a ținut să precizeze în mediul online

"La mulți ani, îți dorim tot ce este mai frumos în viață. Bunul Dumnezeu să fie lângă tine la fiecare pas", a fost mesajul transmis de Bogdana Ioanei, subliniind astfel legătura specială dintre ele. Imaginea postată a adus în prim plan momentele de fericire petrecute la masa unui restaurant, unde cele două cupluri au celebrat împreună momente de bucurie și dragoste.

Citește și: Anunțul important pe care Ioana, câștigătoarea Mireasa sezonul 8, l-a făcut de curând în online. Ce carieră și-a ales

În emisiunea "Mireasa", Ioana a reușit să cucerească inimile telespectatorilor și să câștige finala, dovedind că dragostea autentică și dedicarea pot depăși orice obstacole. Bogdana, care a fost parte din aceeași experiență, a fost martora și complicea unor momente pline de emoție și tensiune.

legăturile create în cadrul unui show de televiziune pot persista și în viața reală. Mesajul lui Bogdana nu a fost doar o simplă urare, ci și o mărturie a unei prietenii autentice care a depășit granițele micului ecran.

Într-o lume agitată, plină de provocări, gesturile simple de afecțiune și prietenie rămân un far de lumină. Mesajul lui Bogdana către Ioana nu este doar un La Mulți Ani obișnuit, ci și o dovadă că relațiile sincere și valorile autentice pot rămâne intacte, chiar și după încheierea aventurii televizate.

Să sperăm că această frumoasă urare de La Mulți Ani este doar începutul unei noi etape în viața acestor două femei puternice și că legăturile lor vor continua să se întărească pe măsură ce timpul trece.

Citește și: Victor de la Mireasa și-a emoționat fanii cu o imagine alături de Buni Lenu. Cum mai arată cei doi și cum au apărut pe Instagram

Marius și Ioana au câștigat sezonul 8 Mireasa

După ce au trăit emoțiile, provocările și toate sentimentele intense oferite de experiența Mireasa, cinci cupluri au decis să se căsătorească în Marea Finală Mireasa - Iubire Infinită. Ana și Daniel, Madi și Sergiu, Ioana și Marius, Bia și Robert, dar și Liviu și Bogdana au spus un „Da” hotărât și s-au căsătorit civil pe 22 decembrie 2023. Dintre cele cinci cupluri care s-au căsătorit, numai unul a obținut titlul de „Cuplu câștigător al sezonului 8 Mireasa”, precum și cecul de 40.000 de Euro. Publicul Mireasa a avut la dispoziție 12 zile pentru a vota cuplul favorit, atât prin SMS, cât şi pe platforma mireasa.a1.ro și prin intermediul aplicației Antena 1.

Clasamentul făcut public de gazda reality show-ului Mireasa, Simona Gherghe, a arătat astfel:

Locul 5 - Bogdana și Liviu
Locul 4 - Bianca și Robert
Locul 3 - Madi și Sergiu
Locul 2 - Ana și Daniel
Locul 1 - Ioana și Marius

La finalul unei zile încărcate de emoţie, Ioana şi Marius pot spune că şi-au împlinit un vis: „Dragostea învinge mereu”, a exclamat tânărul după ce a aflat că el și soția sa au câștigat sezonul opt al reality show-ului Mireasa. Chiar dacă un singur cuplu a câștigat banii, celelalte cupluri pot spune că se simt și ele câștigate, pentru că și-au găsit jumătatea, s-au căsătorit și timp de 4 luni au trăit o experiență intensă din care au avut foarte multe de învățat.

Ioana și Marius sunt ultimul cuplu logodit din sezonul 8 Mireasa. Fata a avut mai mulți pretendenți la începutul parcursului ei în competiție. După ce a încercat să-i cunoască pe băieții care și-au exprimat intenția față de ea, aceasta l-a ales pe Marius. Primul lor sărut a avut loc la o petrecere din casa Mireasa și primul „Te iubesc” a venit și el curând. Relația lor a fost pusă la încercare când Ioana a aflat că iubitul ei are un trecut tumultos. Tânăra a decis să se concentreze pe prezentul fericit și pe viitorul pe care îl pot construi împreună și nu a renunțat la Marius.

Concurentul Mireasa a cerut-o în căsătorie pe Ioana la un restaurant, după o ședință foto de Crăciun. Fata a primit un răvaș pe care scria „Vrei să fii soția mea?”. Vizibil emoționată, Ioana a răspuns „Da”. Cei doi logodiți au luat decizia de a păși în fața ofițerului stării civile în Finala de pe 22 decembrie 2023 și au și câștigat competiția.

Mireasa: Confesiuni. Ce relație are Sergiu cu Mircea și ce mare anunț a făcut. A dezvăluit tot ce nu a vrut să zică în s... Victor de la Mireasa și-a emoționat fanii cu o imagine alături de Buni Lenu. Cum mai arată cei doi și cum au apărut pe I...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 7: Cremă Vichyssoise (supă cremă de praz și cartofi)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 7: Cremă Vichyssoise (supă cremă de praz și cartofi) Luni, 13.05.2024, 11:00
Citește și
Ultimele știri
x