Antena Căutare

Ce a postat Roxana de la Mireasa sezon 6, după ce a fost eliminată. Mesajul clar de pe Instagram

Roxana de la Mireasa sezon 6 a fost eliminată în Gala din 28 octombrie 2022. Anunțul a luat prin surprindere pe toată lumea, însă regulamentul trebuie respectat. Iată ce a postat fosta concurentă pe Instagram.

colaj de imagini cu roxana si paul de la mireasa sezon 6 Galerie
Roxana de la Mireasa sezon 6 a fost eliminată în Gala din 28 octombrie 2022. Anunțul a luat prin surprindere pe toată lumea, însă regulamentul trebuie respectat. Iată ce a postat fosta concurentă pe Instagram. | Antena 1

Săptămâna trecută, în cursa de eliminare s-au aflat Adina și Ada. Ambele au fost nominalizate de concurenții din casa Mireasa sezon 6 pentru a părăsi competiția. Motivul? Cele două nu au pe cineva în concurs și tinerii au încercat să protejeze cuplurile și cunoașterile.

Ei bine, publicul a avut ultimul cuvânt. Timp de o săptămână, telespectatorii au putut vota pe toate platformele pe cine nu mai doresc în casă.

Cum s-a mai întâmplat în actualul sezon Mireasa, burlacii din casă au putut proteja una dintre fete. După ce majoritatea concurenților au spus că Ada ar trebui să plece, Sebaidin și George au ales să o protejeze pe Adina.

Citește și: Mireasa sezon 6. ”S-a jucat”. Primele impresii după plecarea Roxanei din competiție. Paul a plâns

Pentru că publicul o votase pe Adina ca să plece din competiție și ea a fost salvată de băieți, regulemantul spunea clar că fata care va părăsi competiția este ultima clasată în clasamentul telespectatorilor.

Pe ultimul loc s-a aflat Roxana, cea care era într-o situația incertă cu Paul. Fata luase decizia, cu doar câteva ore înainte, să-l părăsească pe nepotul doamnei Ecaterina. S-a dus scânteia, a explicat ea.

Totuși, Roxana nu a fost atât de sigură pe sentimentele ei și, câteva ore mai târziu după despărțire, i-ar fi spus lui Paul că s-a speriat pentru că simțea tot mai mult pentru el.

Însă comportamentul și evoluția ei în casa Mireasa nu ar rămas netaxate de publicul fidel emisiunii. Astfel, ea a ocupat, din nou, ultimul loc în clasament.

Ce a postat Roxana de la Mireasa sezon 6, după ce a fost eliminată

La scurt timp după eliminarea de la Mireasa sezon 6, Roxana a revenit pe Instagram. Ea și-a schimbat fotografia de profil și a postat o imagine în feed.

”Experiențele te schimbă, dar nu îți schimbă sufletul”, a scris ea la descrierea postării.

Roxana a primit o mulțime de comentarii și la unul dintre ele a răspuns: ”Și da, totul în viață se întâmplă cu un motiv. Experiențele de genul ne ajută”.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Mireasa sezon 6. ”S-a jucat”. Primele impresii după plecarea Roxanei din competiție. Paul a plâns... Mireasa sezon 6, 31 octombrie 2022. Ce i-a spus Roxana lui Paul înainte de a părăsi competiția: „Sunt bulversat”...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x