Antena Căutare

Ce mai fac Cătălina și Vlad de la Mireasa sezon 7. Cei doi soți și-au surprins susținătorii cu cea mai recentă apariție

Cătălina și Vlad au fost absenți în online în ultima perioadă, iar cei care i-au susținut în sezonul 7 Mireasa au ținut să-i întrebe ce mai fac. Cei doi tineri s-au fotografiat lângă bradul de Crăciun și le-au povestit susținătorilor într-un live ce se petrece în viața lor.

Colaj cu Vlad și Cătălina Galerie
Cătălina și Vlad și-au încântat susținătorii cu cea mai recentă apariție în online | Antena 1

Pentru că mai mulți susținători le-au scris să-i întrebe de ce nu mai publică nimic în online, cei doi foști concurenți ai sezonului 7 Mireasa i-au încântat pe cei care îi urmăresc în online cu o apariție surpriză.

Citește și: Mireasa sezonul 7. Hatice și Mihai nu au venit singuri în platoul Mireasa. Tinerii l-au prezentat pe noul membru al familiei

Cătălina și Vlad de la Mireasa, apariție deosebită pe rețelele sociale

Cătălina și Vlad au făcut un live unde au povestit că locuiesc împreună în Buhuși, un oraș din județul Bacău. Cei doi s-au filmat lângă bradul pe care l-au decorat împreună și au precizat că locuiesc singuri.

Susținătorii au fost încântați să-i vadă pe cei doi zâmbitori și fericiți.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Tinerii au primit mai multe întrebări de la fani, printre care s-a numărat și „Când vine un bebe?”. Cei doi au spus că nu se grăbesc și au povestit cu ce se ocupă în prezent. Printre altele, tânărul și-a luat atestat pentru a oferi cursuri de makeup, iar împreună cu Cătălina realizează lumânări parfumate de Crăciun.

Cum a început povestea de dragoste dintre Vlad și Cătălina de la Mireasa sezon 7

Deși inițial și-a arătat interesul în a-l cunoaște pe Mihai, Cătălina a realizat rapid că nu se potrivesc. Fata i-a atras atenția și lui Roberto, însă ea a făcut un pas înapoi când s-a aflat despre povestea cu fosta iubităa băiatului. Apoi, Cătălina s-a îndreptat către Vlad, care o plăcea și apropierea lor a fost naturală.

Citește și: Afacerea pe care Cătălina și Vlad de la Mireasa și-au lansat-o. Cu ce se vor ocupă și ce au postat pe internet

Cu toate că făcea ce simțea, Cătălina a avut nevoie de aprobarea familiei. A plâns în hohote pentru că nu a primit niciun mesaj de la cei dragi. Când acesta a ajuns, a trăit o dezamăgire.

”Îl vedem ca un prieten foarte bune pentru tine, nu ca un iubit, soț. Noi pe ea nu am mai văzut-o cu genul ăsta de băiat afară”, îi transmitea sora Alexandra.

Ba mai mult, îi atrăgea atenția că gesturile dintre ei sunt deplasate, ”prea avansate pentru o cunoaștere”. Atunci, Cătălina nu a fost de acord cu familia. ”Am făcut mereu ce am simțit”, a explicat ea și a continuat povestea cu Vlad.

Așa a început o relație armonioasă, fără conflicte majore. Între cei doi au existat certuri și discuții, însă au trecut rapid peste ele. Firea jovială a lui Vlad nu a lăsat supărarea să domnească în acele momente și a făcut primii pași.

Având-o complice pe Maria, Vlad a organizat o superbă cerere în căsătorie. Îmbrăcată în prințesă, Cătălina a apărut în fața iubitului ei. Acesta, în timp ce purta un costum de cavaler, o aștepta sub o poartă din flori.

Ea credea că filmează un spot publicitar, nici nu se gândea că va fi cerută în căsătorie. După ce a filmat cu Maria, Cătălina a urcat scările.

”Ce cauți aici? Nu cred..”, a zis Cătălina, surprinsă să îl întâlnească. ”Probabil săptămâna asta m-am comportat ciudat, dar am avut un motiv. Vreau să-ți spun că te iubesc rău de tot și că... Vreau să fii soția mea”, a zis Vlad.

”Da”, a zis Cătălina. Ambii au fost foarte emoționați, Vlad fiind copleșit de tot ceea ce simțea.

Mireasa, sezonul 5. Cum a apărut Inimioara alături de soțul ei în mediul online, la aproape 4 luni de la nuntă. Ce a pos... Mireasa sezon 8, 4 decembrie 2023. Ioana și Marius, ceartă puternică la petrecere. Ce s-a întâmplat: „Eu nu te simt sinc...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x