Antena Căutare

Ce mai fac Hatice și Mihai și care e statusul relației lor. Cum au apărut pe rețelele de socializare

Hatice și Mihai Grosu de la Mireasa s-au pozat într-o ipostază de zile mari pe rețelele de socializare, în zăpadă în timp ce se jucau cu patrupedul tinerei.

Ce mai fac Hatice și Mihai și care e statusul relației lor. Cum au apărut pe rețelele de socializare Galerie
Ce mai fac Hatice și Mihai și care e statusul relației lor. Cum au apărut pe rețelele de socializare | Antena 1

Foștii concurenți de la Mireasa i-au surprins pe fanii emisiunii și ai lor cu o serie de imagini de cuplu, în ipostaze de senzație. Cei doi au primit multe mesaje din partea internauților pentru cât de frumoși sunt împreună și pentru faptul că încă se iubesc și relația lor este una puternică.

Ce mai fac Hatice și Mihai Grosu de la Mireasa. Cum și-au surprins cei doi fanii cu o serie de fotografii inedite pe Instagram

Cei doi foști concurenți de la Mireasa s-au pozat într-o ipostază de zile mari pe Instagram, în zăpadă, iar zâmbetele lor au demonstrat faptul că se distrează de minune împreună și că relația lor este una foarte bună.

Citește și: Ce mai fac Hatice și Mihai Grosu de la Mireasa în prezent. Cum și-au surprins fanii în mediul online

Aceștia par să aibă o relație foarte frumoasă și fanii au putut vedea că, deși mulți spuneau că relația lor nu va fi una care să reziste testului timpului, aceștia au demonstrat că între ei există o iubire foarte puternică.

Iată cum s-au pozat în zăpadă și cât de mult se iubesc cei doi:

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Cum a început povestea de dragoste dintre Mihai și Hatice de la Mireasa sezon 7

Hatice a fost inițial contrariată și deranjată de afirmațiile lui Mihai, care a spus în filmulețul de prezentare că își dorește o femeie pe care să o domine, care să țină capul în pământ.

Ulterior, au mai existat clinciuri între cei doi și, în mod neașteptat, fata și-a arătat interesul pentru tânăr. Deși Mihai părea că o place, continua să o judece pentru trecutul ei.

Citește și: Hatice și Mihai de la Mireasa s-au filmat în jacuzzi. Ce mai fac cei doi și cum au apărut în mediul online. Ce au anunțat

Băiatul chiar a afirmat că femei ca Hatice a mai avut alături și că au fost simple aventuri. Deși deranjată, fata părea să nu poată sta departe de concurentul Mireasa.

Curând, Mihai și-a dat voie să facă ce simte și au format un cuplu. Momentele tensionate nu au lipsit, însă în ciuda tuturor piedicilor, ei nu au renunțat unul la altul.

Au mai adus în discuție cuvântul ”despărțire”, dar nu au putut să meargă mai departe. O singură dată, tensiunile dintre ei au culminat cu o scurtă separare, care a adus lacrimi pe obrajii amândoi.

Asta i-a făcut mai puternici și momentele de vulnerabilitate le-au demonstrat că sentimentele lor sunt puternice și sincere. Nici măcar atunci când a aflat de trecutul tumultos al iubitului său, care a avut relații cu mai multe femei în același timp ce îl și susțineau financiar, nu a făcut-o pe Hatice să pună stop relației.

La scurt timp, cei doi s-au logodit. Mihai și-a luat inima în dinți și a cerut-o în căsătorie pe Hatice. Totul a fost de poveste, iar adrenalina a atins cote maxime căci logodna a avut loc după ce au sărit împreună cu parașuta.

Primul care a ajuns la sol a fost Mihai și, înarmat cu un buchet de flori și inelul de logodnă, a îngenunchiat în fața lui Hatice în momentul în care aceasta i s-a alăturat. Răspunsul a fost un ”DA” hotărât.

Mireasa sezonul 9, 2 februarie 2024. Primul pupic din noul sezon. Ce concurenți au făcut primul pas spre o relație... Mireasa sezonul 9, 2 februarie 2024. Cine e Andreea și ce poveste de viață are. Tânăra locuiește în Spania...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 8: Prăjitură Mont Blanc
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 8: Prăjitură Mont Blanc Marti, 21.05.2024, 10:00
Citește și
x