Antena Căutare

Ce mesaj a transmis Delia în online după ce a văzut că Laura s-a întors la Mireasa. Cele două s-au împrietenit în sezonul 9

Delia, câștigătoarea sezonului 9 Mireasa, a transmis un mesaj în online după ce Laura a intrat în sezonul 10 Mireasa.

Galerie
Laura a intrat în sezonul 10 Mireasa | Antena 1

Laura și Delia s-au împrietenit în sezonul 9 Mireasa. Pentru că Laura nu a avut noroc în dragoste în sezonul trecut, a susținut-o pe prietena sa în finală. Acum, Delia s-a bucurat de decizia Laurei de a reveni în emisiune.

Ce mesaj a transmis Delia din sezonul 9 Mireasa când a văzut-o pe Laura la TV

Laura a revenit la Mireasa în calitate de concurentă cu drepturi depline joi, 3 octombrie 2024. Delia a văzut-o la TV și a publicat o imagine cu actuala concurentă a sezonului 10 Mireasa, alături de mesajul „Te iubesc!”.

Articolul continuă după reclamă

Mihai din sezonul 10 Mireasa a invitat pe Laura Vlad în casa Mireasa iar fata a răspuns afirmativ invitației. Înainte de a intra în emisiune, Laura a fost invitată la emisiunea Viața fără filtru, unde a vorbit frumos despre Mihai. .„Nu mă așteptam ca Mihai să vorbească atât de frumos. Nu mă așteptam să urmăreacă sezonul meu și am rămas plăcut surprinsă. Mihai este un bărbat frumos, din ce am văzut educat, calm liniștit, la locul lui”, a spus Laura.

Citește și: Laura Vlad, apariție la TV înainte de a da un răspuns despre posibila revenire la Mireasa. Albert și Cristian au venit în platou

De ce s-au despărțit Laura și Albert în timpul show-ului matrimonial Mireasa

Laura a fost o concurentă foarte îndrăgită se sezonului 9 Mireasa. O foarte mare perioadă a competiției a fost Mireasa Săptămânii, chiar și în momentele în care nu avea cuplu. Tânăra a avut la începutul sezonului 9 Mireasa o relație cu Cristian, însă cei doi nu s-au potrivit și s-a ajuns la despărțire. Fata a suferit mult când mama lui Cristian a blocat-o, iar cei doi nu au mai putut interacționa o săptămână. Chiar din acea săptămână Cristian și-a exprimat dorința de a nu mai fi împreună cu Laura. Fata era nefericită în acea relație și pentru că băiatul nu-i oferea atenția pe care ea și-o dorea. Khaled s-a arătat interesat să se apropie de Laura, însă fata i-a spus băiatului că nu ar putea simți mai mult decât o prietenie pentru el. În cele din urmă, Laura și Albert au intrat într-o relație, însă până la finalul sezonului cei doi s-au despărțit, însă au rămas în relații de prietenie.

Cei doi au fost la Mireasa: Confesiuni, unde au vorbit despre motivul despărțirii:

„După o perioadă nu ne-am mai regăsit noi, nu am mers pe aceeași lungime de undă, viziunile noastre au fost diferite. Nu ne mai simțeam noi bine”, a spus Albert.

„Asta e părerea ta. Eu cred că l-a dat puțin înapoi faptul că eu mă gândeam la căsătorie. Am spus de mai multe ori că eu îmi doresc pe cineva care înr-un an-doi ar vrea să facă pasul ăsta. Dacă era să fim mpreună, eu îmi doream să locuim împreună. Chestia asta l-a speriat puțin și de mult eori nu puteam discuta anumite lucruri cu el pentru că simțeam că nu vrea să vorbească, să nu fie anumite discuții”, a spus Laura.

Cum arată Deni din sezonul 6 Mireasa la scurt timp de la operația de rinoplastie. Soția lui Viorel nu se ferește să se a...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Premierele toamnei în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
Ești mai deștept decât un copil de clasa a V-a | Sezonul 3, 2 octombrie. Ramona și Olimpia au câștigat 10.000 de lei!
Ești mai deștept decât un copil de clasa a V-a | Sezonul 3, 2 octombrie. Ramona și Olimpia au câștigat 10.000 de lei! Miercuri, 02.10.2024, 19:00
Citește și
Abonează-te la newsletter!

Lasă-ne adresa ta de mail și te vom ține la curent zilnic cu cele mai importante știri, astfel încât să nu pierzi nimic niciodată.


x