Antena Căutare

Ce se întâmplă în prezent în cuplul Daria și Adrian. Ce au publicat pe rețelele sociale foștii concurenți de la Mireasa

Cuplul format din Daria și Adrian la Mireasa pare să fie din ce în ce mai puternic. Cei doi îndrăgostiți petrec foarte mult timp împreună, iar fanii lor îi pot vedea în diverse ipostaze.

Ce se întâmplă în prezent în cuplul Daria și Adrian. Ce au publicat pe rețelele sociale foștii concurenți de la Mireasa Galerie
Ce se întâmplă în prezent în cuplul Daria și Adrian. Ce au publicat pe rețelele sociale foștii concurenți de la Mireasa | Antena 1/ Instagram

De curând, cei doi s-au pozat într-o ipostază apropiată și fanii lor au reacționat imediat. Povestea de dragoste dintre Daria și Adrian de la Mireasa a devenit un subiect de discuție și interes continuu pentru fanii show-ului.

Ce mai fac Daria și Adrian de la Mireasa. Cum s-au pozat de curând cei doi

Cu toate îndoialile și speculațiile privind viitorul lor după finalizarea emisiunii Mireasa de la Antena 1, cuplul a reușit să dovedească că iubirea lor nu doar a supraviețuit, ci s-a întărit în timp.

Citește și: Mireasa sezon 8. De ce Daria și Adrian nu țin legătura cu doamna Maria. Fata nu-și mai dorește să comunice cu mama

Când au ieșit din casa Mireasa, mulți oameni nu le acordau prea multe șanse cuplului Daria și Adrian. Relațiile formate în cadrul emisiunilor de televiziune pot fi intense și pline de provocări, iar mulți s-au întrebat dacă această iubire va rezista în lumea reală. Cu toate acestea, cei doi nu doar că au rămas împreună, ci au făcut din relația lor un exemplu de iubire autentică și durabilă.

Daria și Adrian au ales să își consolideze legătura prin experiențe frumoase și memorabile. Cu mașina lor ca mijloc de aventură, cuplul a explorat frumusețea țării, descoperind locuri noi și și-au creat amintiri care îi leagă tot mai mult. Cei doi nu s-au ferit să împărtășească aceste momente speciale cu fanii lor, postând fotografii și videoclipuri pline de fericire și tandrețe.

Cu fiecare zi care trece, cuplul continuă să își consolideze relația și să arate lumii întregi că sunt mai fericiți ca niciodată.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Povestea de iubire dintre Daria și Adrian

Adrian s-a arătat interesat de Daria încă de la începutul sezonului 8 Mireasa, însă fata a făcut alte alegeri. Inițial, ea și Liviu au fost într-o cunoaștere, care s-a finalizat cu un sărut și o despărțire rapidă. Ulterior, a încercat să-l cunoască pe Marius, însă cei doi au realizat că nu sunt potriviți.

Citește și: Mireasa: Confesiuni. Andrei, foarte dur la adresa Dariei și a lui Adrian: ”Cățelușul de pluș e Adrian de afară acum”

De cealaltă parte, Adrian s-a apropiat de Deea, iar ulterior de Ioana. Însă fata a decis că nu pot continua din cauza atitudinii sale distante. În tot acest timp, Adrian și Daria petreceau timp împreună, însă mereu spuneau că sunt doar prieteni.

Abia când băiatul a fost eliminat, Daria și-a dat seama ce simte pentru el. În cadrul unei emisiuni, la AntenaStars, ei s-au sărutat și de atunci formează un cuplu. Inclusiv în finală, ei au pășit la braț în platou. Nu au vrut să se grăbească, astfel că nu s-au logodit, nici căsătorit.

Mireasa, sezon 8. Ioana și Marius au răspuns unor întrebări incomode în direct. „Știai de treaba asta?”... Mireasa sezon 9, 24 ianuarie 2024. Ce băiat a fost invitat la cina fetelor și cine au fost desemnați șefii casei...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x