Căutare Live

Claudia a încălcat intenționat regulamentul din casa Mireasa. Ce i-a spus doamnei Mia

Deranjată de faptul că mamele o nominalizează în mod constant, Claudia a trecut peste regulament și i-a cerut socoteală doamnei Mia.

Deranjată de faptul că mamele o nominalizează în mod constant, Claudia a trecut peste regulament și i-a cerut socoteală doamnei Mia

”Nu înțeleg de ce toată lumea dă în mine. De ce tot eu sunt la eliminări? Mai e și Cătălina care nu are cuplu, să ne înțelegem”, i-a spus concurenta celei care a fost aleasă de public ”Mama Favorită”.

”Da, dar dacă o să fii printre protejate, pleacă Andra”, i-a replicat aceasta.

”Cine a zis că pe ultimul loc e Andra? Ea a fost pe locul 3. Despre ce vorbim?”, a spus și Claudia.

Citește și: Votează-ți online favoriții de la Mireasa. Iată unde și cum

Mama lui David a subliniat faptul că ar vota-o pe Cătălina, însă se teme că aceasta este protejată și va ieși fata de pe ultimul loc: ”Iar mă pune în situația de data trecută, iar mă stresez și iar nu îmi place”.

Mai multe detalii în materialul video de mai jos:

Claudia, nominalizată de mame

Claudia a fost votată, Gala trecută, de către toate mamele. Cum doar două fete au avut imunitate, respectiv Ștefania și Mădălina, ea trebuia să fie eliminată din competiția Mireasa.

Cu toate acestea, Andreea a fost cea care a părăsit casa. Aceasta se afla doar de câteva zile în emisiune și era protejată, însă părinții ei au insistat ca ea să meargă acasă.

Ștefan, gest romantic pentru Bianca. Cum a reacționat fata când l-a văzut cum tremură de emoții... Cătălina, ironii la adresa Claudiei pe tema nominalizărilor. Concurenta a fost deranjată de discuția ”rivalei” cu doamna...
Ultimele știri