Destăinuri sincere între Claudia și Ionuț. Tânărul are o țintă precisă. Pe cine intenționează să cucerească | Video

Claudia și Ionuț au avut parte de o întâlnire, în casa "Mireasa".Cei doi concurenți s-au destăinuit unul celuilalt, așa am putut afla pe cine a pus ochii tânărul concurent și ce strategie de cucerire folosește.

Claudia Ciobanu are treizeci și unu de ani de ani și este din Oradea. Este cea mai matură dintre concurentele din casa Mireasa.

Cântă alături de un band de la vârsta de șaisprezece ani. Ultima relaţie serioasă s-a încheiat în urmă cu trei ani, din cauza geloziei lui. Claudia îşi doreşte ca în casa Mireasa să cunoască un bărbat matur, educat şi sincer, care să o poată susţine atât emoţional, cât şi material.

citește și: Andreea și David, întâlnire eșuată, în casa "Mireasa": "Nu avem nimic în comun" | Video

Bruneta l-a ales pe Ionuț pentru întâlnire și a explicat care este motivul deciziei sale.

Claudia și Ionuț, întâlnire în casa "Mireasa"

"L-am ales pe Ionuț pentru date, tocmai că erau prea multe mesaje din casă care trebuiau să ajungă la Ionuț", a spus tânăra.

Și de această dată, Claudia a dat dovadă de maturitate și l-a provocat pe Ionuț la o discuție deschisă, oferindu-i niște sfaturi prietenești.

"Era normal să lăsați fata să vă aleagă ea pe voi", i-a spus bruneta tânărului concurent, care la rândul său s-a destăinuit concurentei.

citește și: Doamna Mia, declarații fără perdea: "Andra aș vrea să plece, e urâtă și vulgară"| Video

"Astăzi, Ștefania m-a dezamăgit. Că a spus ca sunt prea insistent, ca am forțat-o s-o pup și a spus să nu mai sper la ea", i-a povestit dezamăgit tânărul, care a continuat sa se destăinuie Claudiei, dezvăluindu-i mai multe secrete.

Ce sfat i-a oferit în continuare Claudia lui Ionuț și pe cine a pus ochii tânărul, vedeți accesând clipul video de mai sus, prezentat în cadrul emisiunii "Mireasa".

Ultimele știri