Antena Căutare

Claudia Shik de la Mireasa sezon 2, într-un costum de baie minuscul. Unde s-a fotografiat fosta concurentă

Claudia Shik este una dintre cele mai iubite foste concurente de la show-ul matrimonial ”Mireasa”. Tânăra a participat la sezonul 2, însă nu a reușit să-și întâlnească jumătatea.

colaj de imagini cu claudia shik de la mireasa sezon 2 Galerie
Claudia Shik este una dintre cele mai iubite foste concurente de la show-ul matrimonial ”Mireasa” | Antena 1

De la ieșirea din casa ”Mireasa”, Claudia a părut că înflorește. Aceasta a revenit la vechile pasiuni, printre care și muzica, și este foarte activă pe rețelele de socializare.

Recent, ea și-a încântat următoritorii de pe rețelele sociale cu imagini din vacanța sa. Claudia se află la mare și a încins atmosfera cu un costum de baie minuscul, care abia îi acoperă bustul natural.

Citește și: Mireasa sezon 3. Maria și Liviu au plecat în ”luna de miere”. Imagini din prima lor vacanță

Nici bikini nu sunt realizați din mai mult material, spre încântarea celor prezenți pe plajă. Fosta concurentă a ales un imprimeu animal print și un costum de baie care să nu-i strice bronzul. Pentru un plus de efect, Claudia a adăugat o pălărie din paie și o pereche de ochelari mari.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Claudia Ciobanu a participat la X Factor România

Pasiunea Claudiei pentru cântat nu mai este un mister pentru niciunul dintre fanii competiției matrimoniale Mireasa.

Însă nu toți telespectatorii și colegii de platou au văzut cu ochi buni faptul că bruneta fredona zilnic piesele care-i erau pe plac.

Încă de la începutul sezonul 2 al emisiunii, Claudia Ciobanu a fost acuzată că a ales să participe nu pentru a-și întâlni jumătatea sau ”zâmbetul”, cum îi spune ea, ci pentru a se promova.

Citește și: Mireasa, sezonul 3. Mesajul doamnei Daniela pentru Alin și Cosmina. Urmăritorii au reacționat imediat când au văzut postarea

Tânăra a recunoscut că este un prilej bun pentru a câștiga notorietate, însă a afirmat că scopul său este de a cunoaște un bărbat pe placul ei, cu care să întemeieze o familie.

Cum a arătat momentul din preselecții al Claudiei Ciobanu la X Factor 2012

În ediţia X Factor 2012 din 14 octombrie, a fost difuzată preselecţia Claudia Ciobanu, sau "Clauditza de la Oradea", cum era cunoscută, la vremea respectivă.

Bruneta a apărut îmbrăcată într-o rochiţă roz şi foarte dichisită pe scena show-ului şi a interpretat melodia "Soarele meu", care aparține formației Mandinga.

Dezinvoltă și obișnuită cu atenția publicului, fata a dansat în faţa juraţilor, ba chiar s-a urcat provocatoare pe pupitru în faţa lui Cheloo de la Paraziţii.

"Haide, Cheloo, ştiu că-ţi place!", l-a îndemnat Claudia.

La finalul momentului, pe parcursul căruia a dansat cu foc, actuala concurentă de la Mireasa a recunoscut că este cântăreaţă la nunţi.

"Cânt oriunde. Oriunde sunt dorită şi unde mă cheamă lumea", a spus ea și a adăugat că trebuie să facă atmosferă oriunde merge: "Nunţile sunt cu lume multă şi trebuie să-i ridic pe toţi în picioare".

Jurații au fost încântați de talentul Claudiei și a primit trei de "da".

Vezi în materialul video de mai jos cum s-a descurcat Claudia Shik la X Factor 2012:

Mireasa sezon 3. Maria și Liviu au plecat în ”luna de miere”. Imagini din prima lor vacanță... Mireasa sezon 3. Marian a răspuns public la cele mai incomode întrebări legate de căsnicie și Andreea...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x