Antena Căutare

Dă speranțe fetelor și le frânge inimile? Cu lacrimi în ochi, Mădălina spune adevărul despre Ionuț

Mădălina este în lacrimi pentru că a fost refuzată de Ionuț. Concurentul se pare că dă speranțe fetelor , iar apoi le frânge inimile!

I-a dat speranțe, a făcut-o să își imagineze un viitor alături de el, apoi a refuzat-o! Mădălina nu își poate stăpâni lacrimile, atunci când vorbește despre Ionuț.

„Am venit aici cu sufletul deschis, să îmi găsesc pe cineva. Nu am venit pentru conflicte, nu am venit să mă cert cu nimeni. Eu, acasă, sunt atât de fericită, nu plâng niciodată!

Băieți ca Ionuț mai pot să găsesc. Mă doare că sunt o naivă, așa am fost mereu, am crezut în toți. Nu e vorba că m-a păcălit, dar nu vreau să mă vadă mama plângând. Să mă vadă toată lumea că nu sunt așa!”, a spus Mădălina.

Dacă vreţi să revedeți cele mai bune momente din emisiunea Mireasă și să urmăriți live pe concurenți 24/24, atunci sunteţi la un singur click de această dorinţă. Pe AntenaPlay găsiţi episoadele integral.

Răsturnare de situație la Mireasa! Cine a fost, de fapt, în spatele conflictului dintre Ella și Mihaela: „Știe să manipu... Așa arată listele! Băieții au făcut primele nominalizări pentru eliminare. Se anunță o gală grea pentru Roberta...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x