Antena Căutare

Cum a surprins-o Andrei pe Simona de la Mireasa, de curând. Fosta concurentă a împărtășit totul cu fanii

Povestea de dragoste dintre Simona și Andrei, doi participanți la emisiunea Mireasa, a captivat inimile publicului și a rămas puternică și în viața lor de după încheierea show-ului.

Cum a surprins-o Andrei pe Simona de la Mireasa, de curând. Fosta concurentă a împărtășit totul cu fanii Galerie
Cum a surprins-o Andrei pe Simona de la Mireasa, de curând. Fosta concurentă a împărtășit totul cu fanii | Antena 1

Cei doi tineri și-au unit destinele într-un mod neobișnuit, în fața camerelor de televiziune și a unei audiențe uriașe. În ciuda tuturor presiunilor și a provocărilor, Simona și Andrei au reușit să își clădească o poveste de dragoste solidă și să-și mențină căsnicia înfloritoare.

Simona a primit o surpriză din partea soțului ei, Andrei. Ce gest a făcut bărbatul

Recent, Andrei a surprins-o pe Simona cu un gest romantic, aducând un buchet de flori inedit. Gestul său a demonstrat că romantismul și atenția pentru celălalt rămân la fel de vii în relația lor, așa cum erau în ziua nunții lor.

Cuplul fericit nu se oprește aici. Ei își petrec timpul împreună în mod activ, mergând în vacanțe, în special la mare, unde se bucură de momente de intimitate și liniște. Aceste escapade romantice reprezintă o modalitate de a-și întări legătura și de a-și aduce aminte de momentele magice din timpul lunii lor de miere.

Cu o prezență activă pe rețelele de socializare, Simona și Andrei își împărtășesc viața de zi cu zi cu fanii lor, lăsându-i să facă parte din experiențele lor și să vadă cum se dezvoltă dragostea lor. Fotografiile lor fericite, mesajele de dragoste și momentele de tandrețe au inspirat și au adunat o comunitate de susținători devotați.

Într-o lume în care multe căsnicii se clatină, Simona și Andrei demonstrează că dragostea adevărată și respectul reciproc pot face față oricăror obstacole. În ciuda debutului lor neobișnuit, această pereche a găsit calea către o căsătorie fericită și arată tuturor că dragostea autentică este cu adevărat veșnică.

Citește și: Cu ce se ocupă în prezent Simona și Andrei, foștii concurenți ai sezonului 7 Mireasa. Cei doi au fost invitați la Capricii

Cum a început povestea de dragoste dintre Simona și Andrei de la Mireasa sezonul 7

Andrei a intrat în casa Mireasa încă de la începutul sezonului 7. Primul date l-a avut cu Irina, însă lucrurile între ei nu au funcționat. După intrarea în competiție a Simonei, pe 27 ianuarie 2023, fata a avut dreptul de a invita un băiat la date, iar acela a fost Andrei. De atunci cei doi au intrat într-o cunoaștere.

Citește și: Mireasa, sezon 7. Simona și Andrei, apariție ravisantă la un eveniment, alături de părinții băiatului. Cum au arătat

Cunoașterea lor nu a avut tocmai un parcurs lin, fata fiind foarte dură și reticentă la început. Un moment marcant în cunoașterea lor a fost acela în care Simona a răbufnit când Andrei a numit-o „abătută de soartă”. Atunci concurenta i-a interzis băiatului să o atingă și i-a sugerat să-i dea lecții de limba română, gesturi regretatate de fată ulterior.

Până să-și dea seama unde a greșit, fata a fost criticată de familia lui Andrei, iar fratele acestuia i-a sugerat concurentului să pună punct cunoașterii cu Simona.

După acele momente tensionate, fata a mărturisit că știe că a greșit și a început să-și schimbe atitudinea și să-și domolească reacțiile acide față de Andrei.

Andrei și Simona au declarat că formează un cuplu pe 10 martie. după ce s-au sărutat în jacuzzi.

Un task al întrebărilor incomode a deranjat-o foarte mult pe Simona. Concurenții care erau singuri la acel moment, în frunte cu Irina, au întrebat-o pe fată cum se simte în relația de tip mamă-copil. Simona a fost foarte supărată și a negat că ar exista un roport de subordonare între ea și partenerul ei.

Andrei a fost cel care a spus primul „Te iubesc”, însă Simona nu a știut inițial să definească „sentimentele frumoase” pe care le simțea pentru Andrei.

În luna mai cuplul Simona-Andrei a intrat la cursa de eliminare cu Dima-Sabrina. Inițial, ambele cupluri au spus că-și doresc eliminarea, însă Simona și Andrei s-au răzgândit rapid și le-au cerut telespectatorilor Mireasa să le mai permită să se bucure de experiența din competiție, ceea ce s-a și întâmplat.

După un parcurs în casa Mireasa în care Simona și Andrei s-au descoperit reciproc și și-au adaptat comportamentul și atitudinea ajungând să se înțeleagă și să se echilibreze, cei doi s-au logodit. Pepe a venit în casa Mireasa și a cântat melodii de dragoste, iar Andrei și-a făcut curaj și și-a cerut iubita în căsătorie. Alături de doritul „Da”, Simona i-a spus lui Andrei și primul „Te iubesc”

Simona și Andrei au decis să se căsătorească în finala sezonului 7 Mireasa.

Mireasa sezon 8, 11 octombrie 2023. Ce au discutat doamna Anina și Bia la cafea. Cum a reacționat Robert când a văzut im... Care e statusul relației lui Aron de la Mireasa cu iubita lui. Ce se întâmplă între ei și ce au postat pe internet...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x