Live acumX Factor
Prime Time 20:30X Factor

De ce mama lui Ionuț nu l-a însoțit în emisiune. Adevărul despre relația dintre cei doi

Ionuț a pășit în casa "Mireasă" alături de mătușă și mulți s-au intrebat de ce mama lui nu l-a însoțit în emisiune, însă concurentul a evitat să vorbească despre acest subiect.

gw fjgw mgjf

Totuși, bătaia care s-a iscat, după ce David a adus în discuție această temă, l-a făcut pe tânăr să se deschidă în fața publicului. Se pare că prăpastia dintre el și mama sa a fost provocată de divorțul părinților, dar și de faptul că a ales să rămână cu tatăl său.

"Ultima oară când am avut o conversație i-am spus că ea l-a îmbolnăvit pe tata", le-a zis el băieților. El a povestit că femeia și-a refăcut viața în urmă cu patru ani și de atunci nu mai știe nimic de ea.

"N-a mai vrut să știe de mine și nici de fratele meu. Nu am avut pe cine să chem, decât pe mătușa mea", a mai afirmat Ionuț.

Întrebat de concurenți care ar fi primul lucru pe care i l-ar spune mamei sale, el a zis: "Că îmi e dor de ea și sper că atunci când ies din această emisiune o să mă întâlnesc cu ea".

În timpul testimonialului, concurentul a lansat o rugăminte către femeia care i-a dat viața. El a rugat-o să-l sune, moment în care a început să plângă. Ce a mai declarat, vezi în clipul atașat.

Video