Antena Căutare

Decizie șoc în emisiunea Mireasa! Doi concurenți vor să plece din competiție: „Ești sigur?”

Edy Catană, însoțitorul lui Florin Florea, este pregătit să părăsească emisiunea Mireasa pentru a-și face o relație cu Roxana Gheorghiu.

Pentru Roxana și Edy ar putea să fie ultima zi petrecuta în casa în care stau concurenții din emisiunea Mireasa.

Edy și-a exprimat nemulțumirile pe care le are și a dat semne că ar vrea mai degrabă să renunțe la competiție. Plănuiesc cei doi să plece din emisiunea pentru a forma un cuplu? Părerile celorlalți concurenți sunt împărțite. Andreia Matei, de exemplu, nu crede în sentimentele lor.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Ce anume l-a supărat? Află totul urmărind materialul video de mai sus din emisiunea Mireasa, de la Antena 1!

Apoi, decizia celor doi a fost anunțată în mod oficial!

Dacă vreţi să revedeți cele mai bune momente din emisiunea Mireasă și să urmăriți live pe concurenți 24/24, atunci sunteţi la un singur click de această dorinţă. Pe AntenaPlay găsiţi episoadele integral transmise pe TV: antenaplay.ro/mireasa.

Ziua cu o fată, noaptea cu alta! Armando Rădulescu de la emisiunea Mireasa a format un triunghi amoros periculos... Alexa Trăilă ascunde o poveste de viață tulburătoare! Părăsită de tată, crescută de o mamă eroină: „A luat toți banii și...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x