Live acum
Prime Time 20:00Film: Homefront: Orasul fara legi

Diana Dumitrescu, răsfăț de cinci stele pentru bebelușul ei! Cum a fost surprinsă prezentatoarea emisiunii „Mireasa”?

Trăiește cea mai frumoasă perioadă din viața ei, de când a devenit mămică, iar asta se vede cu ochiul liber. Diana Dumitrescu emană fericire!

Imediat cu a ieșit soarele, proaspăta mămică și-a îmbrăcat puiul, l-a pregătit și au ieșit la plimbare.

Îmbrăcată lejer, dar cât să își dea seama toată lumea că se află într-o formă de excepție, Diana Dumitrescu și-a luat ochelarii de soare, geanta și a pornit într-o mică aventură pe Calea Floreasca din București, alături de băiețelul ei, Carol Anton. Ce poate fi mai frumos?

Diana Dumitrescu va prezenta emisiunea „Mireasa”, de la Antena 1

Diana Dumitrescu va prezenta emisiunea Mireasa, de la Antena 1, telespectatorii având astfel ocazia sã o urmãreascã pentru prima oarã în rolul de prezentator al unui reality show.

Dupã o binemeritatã pauzã din industrie, în care viața i s-a schimbat radical, una dintre cele mai cunoscute și apreciate tinere actrițe din România se pregãtește pentru o revenire în forțã pe micile ecrane, în calitate de gazdã a celui mai iubit reality show matrimonial

Vestea momentului pentru fani! Diana Dumitrescu, detalii incredibile despre emisiunea Mireasa, pe care o va prezenta la Antena 1

„Aștept cu nerăbdare și, trebuie sã recunosc, cu emoții, să începem filmările pentru reality-show-ul Mireasa, pentru că este ceva nou pentru mine, ceva ce n-am mai făcut niciodată. Mă bucur că Mireasa este un show live, pentru că prefer genul acesta de emisiuni. Sunt mai pline de viață, autentice, în ele lumea te vede cu bune și cu rele, fără să fie nimic cosmetizat”, spune prezentatoarea emisiunii, Diana Dumitrescu.

În curând, în calitate de gazdã a reality show-ului matrimonial Mireasa, de la Antena 1, Diana Dumitrescu va aduce în centrul atenției povești de dragoste, întâmplări spectaculoase și îi va supune pe concurenți la reguli dure, confruntãri acide și încãrcate de emoție, dar și la multe provocãri, în care și telespectatorii vor avea un cuvânt de spus.