Drama neștiută a unui concurent de la ”Mireasa”. David a trăit opt ani crezând că tatăl lui e mort: ”L-a părăsit pentru o femeie!”

Șase băieți și opt fete au intrat, sâmbătă după-amiază, în casa ”Mireasa”, în căutarea dragostei. Unul dintre concurenți ascunde, însă, o poveste de viață cutremurătoare. 

Drama neștiută a unui concurent de la ”Mireasa”. David a trăit opt ani crezând că tatăl lui e mort: ”L-a părăsit pentru o femeie!”

David, căci despre el este vorba, a intrat în casa ”Mireasa” cu dorința arzătoare de a-și găsi ”un suflet” cu care să-și împartă viața.

Înainte de a porni în aventura vieții lui, David a mărturisit că timp de opt ani a crezut că tatăl lui este mort. A aflat, însă, că acesta l-a părăsit pentru a-și construi o viață alături de cea mai bună prietenă a mamei.

Află întreaga poveste a lui David, în clipul de mai sus!

Cine este David

David Stanciu are 30 de ani, este din Bucureşti, dar lucrează în Franţa. Ultima relaţie serioasă s-a încheiat în urmă cu 5 ani, când David a fost înşelat de partenera lui. Îi place mult naturaleţea, este adeptul unui stil de viaţă sănătos şi spune despre el că viaţa lui se învârte în jurul iubirii. David se înţelege foarte bine cu mama sa, doamna Maria, alături de care participă la emisiune.

Zodii norocoase în ziua de 21 septembrie 2021. 3 nativi care se vor bucura de reușite
Nativii se vor bucura de foarte multe surprize frumoase pe tot parcursul zilei. Se anunță o...
Horoscopul zilei de 22 septembrie 2021. Gemenii trebuie să aibă grijă de familie. Află ce se întâmplă cu zodia ta
Horoscopul zilei de 22 septembrie 2021 spune că munca grea abia acum începe pentru Gemeni....
Ultimele știri